Read the Official Description

lasallebarcelona

Världen telekommunikation är en av de mest attraktiva ekonomiska sektorer i vårt land för sin tillväxtpotential och dess strategiska roll i den ekonomiska utvecklingen. den Ingenjör i telesystem utvecklar sin professionella karriär i planering, konstruktion, tillverkning, installation, drift och underhållstjänster eller elektronisk telekommunikationsutrustning, se till att produktion, överföring och mottagning av signaler. De nya tjänsterna mobil eller fast telefoni, kommunikationsnät av datorer, elektronisk utrustning och system, radio och TV, Internet, eller utveckling av nya globala positioneringssystem är några av de arbetstillfällen i dessa studier.

På La Salle har vi erfarenhet av att vara den första tele School skapades i Katalonien och telekommunikationsstudier också njuta av en hög social och företag, nationellt och internationellt erkännande. Arbetsmarknaden är 100% och de stora företagen kommer till La Salle för att anställa dessa profiler.

ÅHÖRARE

Du kan få tillgång till den här Grade:

 • Från gymnasiet, en gång passerade antagningsprov till universitetet (PAU).
 • Från högre utbildning Cycles (CFGS).
 • Om du bedriver en universitetsexamen som inte har avslutat och vill fortsätta det i La Salle (filöverföring). Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED ackreditering eller via UNED om du EHEA.
 • Om du redan har en universitetsexamen. Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED via ackreditering av UNED om du är EHEA eller via homo universitetsexamen i Spanien.
 • Om du har gjort inträdesprov till college i över 25 år och över 45 år.
 • Om du är student i Europeiska unionen eller något annat land som de har tecknat internationella avtal som gäller i detta fall, du måste uppfylla de akademiska kraven i utbildningssystemet i det land där du studerar för universitetsstudier och godkännandeprocessen Test Tillgång till universitetet (PAU) vid UNED (www.uned.es).
 • De studenter som har åtkomst till partiell studier examen (eller avslutat) cursados ​​utanför den spanska staten, måste ta ett intyg från ditt universitet, eftersom deras examen är tjänsteman i hans land.
 • Om du uppfyller något av dessa krav kan du starta processen för upptagande av La Salle, egen för varje klass.

FÖRBEREDER PAR

Tack vare kunskaper i radio, elektronik, telematik, television och digital bearbetning, kommer framtida ingenjörer att kunna utveckla flera aktiviteter i teknikföretag, forskningscentrum, telekom, elektronik och elektroindustrin, kraftverk och telefonnät och utsläpp TV och radio, bland andra.

KRAV

Du kan få tillgång till den här Grade:

 • * Från gymnasiet, en gång passerade antagningsprov till universitetet (PAU).
 • * Från högre utbildning Cycles (CFGS).
 • * Om du bedriver en universitetsexamen som inte har avslutat och vill fortsätta det i La Salle (filöverföring).
 • * Om du redan har en universitetsexamen.
 • * Om du har gjort inträdesprov till college i över 25 år.
 • * Om du är student i Europeiska unionen eller något annat land som de har tecknat internationella avtal som gäller i detta fall, du måste uppfylla de akademiska kraven i utbildningssystemet i det land där du studerar för universitetsstudier och godkännandeprocessen Test Tillgång till universitetet (PAU) i UNED

HUVUDPUNKTER

 • Vi har erfarenhet av att vara den första tele skolan skapade i Katalonien och lärare med omfattande undervisning och yrkeserfarenhet.
 • Telekommunikation Studier La Salle njuta av en hög social och företag, nationellt och internationellt erkännande.
 • Arbetsmarknaden är 100% och de stora företagen kommer till La Salle för att anställa dessa profiler.
 • Den pedagogik är praktisk och deltagande. Du kan delta i verkliga och relevanta affärsprojekt och sökning.
 • La Salle deltar i internationellt samarbete LHCb vid CERN i Geneve, med 1000 forskare från hela världen, utvecklingen av en detektor för accelerator största partikel som någonsin byggts, LHC, som syftar till att undersöka ursprunget och lagar styra universum. Vi deltar också i projektet jonosfäriska kommunikation mellan den spanska basen i Antarktis och vårt universitet kommer att möjliggöra fjärr insamling av data från olika vetenskaplig utrustning installeras i Antarktis under hela året utan att använda någon satellit.
 • Vi har över 30 tekniska laboratorier åtkomlig och tillgänglig för alla studenter och unika anläggningar statewide som den ekofria kammaren RF, digital kommunikation laboratorium eller industriell automation.
Program taught in:
Spansk
Katalansk

See 22 more programs offered by laSalle Barcelona »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
4 år
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum