Read the Official Description

lasallebarcelona

Den Civilingenjör Byggande av La Salle Det är den första graden av denna specialitet som godkändes i Katalonien, enligt den nya europeiska ramen för högre utbildning, och en av de första i Spanien. Före 2014, kommer denna grad ersätta karriär Technical Architecture i alla universitet.

Lämpligheten hos de utbildningsprogram till de verkliga behoven på marknaden, öppna de olika jobbalternativ för att bygga ingenjörer alla aktörer i byggprocessen.

Särskild vikt läggs på alla ämnen, teknik som ett verktyg, stringens, professionalism, etik och ärlighet, som är avgörande om vi vill förbättra en sektor som kräver ett nytt sätt att göra att sträva efter högsta kvalitet.

Vissa ämnen undervisas på engelska, så att vid slutet du har en tillräcklig nivå som gör det möjligt att arbeta i hela Europa.

ÅHÖRARE

Du kan få tillgång till den här Grade:

 • Från gymnasiet, en gång passerade antagningsprov till universitetet (PAU).
 • Från högre utbildning Cycles (CFGS).
 • Om du bedriver en universitetsexamen som inte har avslutat och vill fortsätta det i La Salle (filöverföring). Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED ackreditering eller via UNED om du EHEA.
 • Om du redan har en universitetsexamen. Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED via ackreditering av UNED om du är EHEA eller via homo universitetsexamen i Spanien.
 • Om du har gjort inträdesprov till college i över 25 år och över 45 år.
 • Om du är student i Europeiska unionen eller något annat land som de har tecknat internationella avtal som gäller i detta fall, du måste uppfylla de akademiska kraven i utbildningssystemet i det land där du studerar för universitetsstudier och godkännandeprocessen Test Tillgång till universitetet (PAU) vid UNED (www.uned.es).
 • De studenter som har åtkomst till partiell studier examen (eller avslutat) cursados ​​utanför den spanska staten, måste ta ett intyg från ditt universitet, eftersom deras examen är tjänsteman i hans land.
 • Om du uppfyller något av dessa krav kan du starta processen för upptagande av La Salle, egen för varje klass.

FÖRBEREDER PAR

Utbildningen bygger på att lära sig byggande och förvaltning av verk och projekt.

Det gör det möjligt studenter att arbeta i någon byggprocessen, från förstudie och befordran till verkställande och användbar senare i livet.

Curriculum påverkar aspekter av integrerad förvaltning av byggprocessen, som examen i Byggnadsteknik måste vara huvudpersonerna.

Den första kursen i Byggnadsteknik och arkitektur är vanligt, vilket kommer att hjälpa dig att bestämma vad du vill fortsätta studera utan att ändra universitet.

KRAV

Du kan få tillgång till den här Grade:

 • * Från gymnasiet, en gång passerade antagningsprov till universitetet (PAU).
 • * Från högre utbildning Cycles (CFGS).
 • * Om du bedriver en universitetsexamen som inte har avslutat och vill fortsätta det i La Salle (filöverföring).
 • * Om du redan har en universitetsexamen.
 • * Om du har gjort inträdesprov till college i över 25 år.
 • * Om du är student i Europeiska unionen eller något annat land som de har tecknat internationella avtal som gäller i detta fall, du måste uppfylla de akademiska kraven i utbildningssystemet i det land där du studerar för universitetsstudier och godkännandeprocessen Test Tillgång till universitetet (PAU) i UNED

HUVUDPUNKTER

 • Lämpligheten av utbildningen till de verkliga behoven på marknaden, vilket öppnar upp en rad karriärmöjligheter för akademiker att bygga alla aktörer i byggprocessen. Särskild vikt läggs på alla ämnen, stringens, professionalism, etik och ärlighet, som är avgörande om vi vill förbättra en sektor som kräver ett nytt sätt att göra par excellence.
 • Fakulteten och yrkesverksamma stor prestige, kombinera undervisning med yrkesverksamhet ger praktisk erfarenhet av flaggskeppsprojekt internationellt. Klostret (arkitekter, ingenjörer, tekniska arkitekter, ekonomer, jurister, etc.) behandlar undervisningens innehåll på tvären.
 • Troncalidad med arkitektur. I La Salle, examen från Science and Technology Building och Design hölls den första kursen samman och bildat och arbeta tillsammans på samma nivå i alla kurser, eftersom de måste göra i övningen professionell.
 • Kopplingen till näringslivet. Universitetet-företag relation att utvärdera kvaliteten, att uppnå en nödvändig kunskap och kompetens och anpassa läroplanen till behoven av konstruktion. Denna länk kan du göra professionella praxis under de senaste två tävlingsbanor i professionella kontor, utvecklare, byggare, offentliga förvaltningar, etc.
 • Införlivandet av teknik och innovation i läroplanen, i enlighet med behoven i dagens samhälle och framtida proffs. Vissa ämnen undervisas på engelska, så att i slutet du har en tillräcklig nivå som gör det möjligt att arbeta i hela Europa.
 • Genom inter studier. Att arbeta tillsammans med studenter och lärare från andra universitet runt om i världen kommer att ge dig en vision av arkitektur i andra länder och kulturer att genomföra dina internationella projekt. Arkitektur program i La Salle är internationell eftersom de erbjuder en kosmopolitisk arkitektoniska och kulturella vision som förbereder dig för att förstå verkligheten
Program taught in:
Spansk
Katalansk

See 22 more programs offered by laSalle Barcelona »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
5 år
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum