Examen i redovisning

Allmänt

Programbeskrivning

Kursen i Redovisning av integrerade skolor "Campos Salles" sök bildandet av socialt ansvarstagande och kompetenta för att ta de tekniska och administrativa beslut i offentliga och privata enheter, att kunna ge välstrukturerad räkenskapsinformation, tillförlitlig, aktuell och fullständig för andra gör ledningsbeslut.

Studenter som utbildats i det integrerade skolor "Campos Salles," när de utsätts för officiella utbildning tentor, ofta få höga begrepp, vilket bevisar den höga utnyttjandegraden av kursplanen som lärs ut i kursen.

Läroplanen omfattar strategiskt placerade discipliner för att tillhandahålla lämplig koppling i teknisk utbildning och yrkesutbildning, aggregerade med andra stödjande effektiv moraliska, etiska och ytterligare allmän kunskap. Det är alltid anpassad till efterfrågan på arbetsmarknaden och uppdateras med relevant lagstiftning.

Våra lärare handlar om grundutbildning i en anda av kritisk analys, med tonvikt på människan in i en etisk syn på yrket, som prioriterar sanningen, det gemensamma bästa och medvetenheten om förekomsten av samhällets intressen som helhet.

Längden på utbildningen: 8 terminer

Bout: Night

Tidtabell: Från 19h till 22h30

Arbetsmarknaden:

Räknaren kan utföra sin verksamhet på villkor att liberala eller egenföretagare, anställd styrs av Labor Code, för offentligt anställda, militär, partner i någon typ av företag, direktör eller rådgivare någon enhet, eller i någon annan rättslig status som definieras i lagen, att utöva någon funktion.

Dessa funktioner kan vara analytikern, rådgivare, assistent, revisor, interna och externa, rådgivare, konsult, lagring controller, controller, utbildare, författare eller teknisk skribent, redovisning eller skatte bokföring, rapportering artist, skatt skatter, lagstiftare, arrangör , expert, forskare, planerare, lärare eller föreläsare, redaktör, granskare.

Senast uppdaterad Feb 2016

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Somos uma instituição de nove décadas dedicadas a um projeto educacional que visa formar e informar.

Somos uma instituição de nove décadas dedicadas a um projeto educacional que visa formar e informar. Läs mindre