Redovisnings Kursen syftar till att utbilda diskar med kapacitet att agera professionellt hela det nationella territoriet. Läroplanen är väl avvägd med tanke på antalet obligatoriska ämnen som föreskrivs i minimiläroplanen för MEC, liksom de för lämplig utbildning av professionella topp-nivå redovisning, räknaren.

Redovisnings Course fakultets Mackenzie River har funnits i 48 år från tidigare fakultets Moraes Júnior, vars namn och tradition av kvalitet har gjort det möjligt för införandet av större redovisning proffs på den inhemska marknaden. Kursen har en övre lärare hack, där raffinerade akademisk utbildning (specialister, magistrar och doktorer) i kombination med stor yrkeserfarenhet, differentieras och attraktiv för dem som är intresserade coursing Redovisning besluta fakulteten Mackenzie-floden.

Varaktighet: 4 år

Timmar: 3040 timmar

Arbetsmarknad : Räknaren kan arbeta i privata eller offentliga företag, organ direkt eller indirekt offentlig förvaltning, som egenföretagare eller som redovisningschef. Mackenzie-River College har försäkrat att väl förser marknaden, vilket framgår av den höga anställbarhet och god godkännanden av sina studenter i färdighetsprov som främjas av CFC / CRC-systemet.

Program undervisas på:
Portuguese (Brazil)

Se 1 fler kurser från Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO) »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
4 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Mar 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Mar 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Mar 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum