Examen i psykologi

L.U.de.S Lugano Campus

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Examen i psykologi

L.U.de.S Lugano Campus

Den doktorand i psykologi Honours (UCM program mqf 6, 180 hp) kommer att befästa sin kompetens inom andra kunskapsområden, liksom kräver nuvarande mycket komplexa system, med särskild hänvisning till rehabilitering av ekonomin , det sociala.

Det treåriga examen i psykologi UCM är utformad för att överföra avancerad kunskap om psykologi som en vetenskap ämne, placera den i humanvetenskaperna. Det lägger grunden för en dialog med närliggande discipliner, såsom filosofi, sociologi, antropologi, medicin, neurovetenskap, ge idéer för vidare behandling. Analysera experimentella metoden i psykologi, historia disciplin, de huvudsakliga teorier och applikationer. Studenter är väl förberedd för ett förvärv av mer och mer organiska kunskap och specifik, med fasta tvärvetenskapliga baser.

Metoden Ludes

Under kursen studenten ska förvärva även i förhållande till den europeiska Certificate (EuroPsy), sex grundläggande färdigheter: teoretiska, metodologiska, diagnostik, kommunikation och organisatorisk intervention.

Stor vikt kommer att ges till en dialog mellan olika strömmar (psykoanalytisk, beteendemässiga, kognitiva, humanistisk, systemisk).

Studenten definierar en exakt läge för syn på disciplin, att förstå hur relations, emotionella och kognitiva samverkar. Genom fallstudier, workshops, handledning, studentexperiment, förvärvar och genomför nya interaktivt läge resultatet av en adekvat begreppsinternalisering, även när det gäller upplevelser. Tja ser kritiskt på begreppen lärt skiljer normal utveckling av dysfunktionella aspekter av sinnet, tillämpas korrekt problemlösning till psykiska dynamik, hålla sig till en solid etisk och antropologisk syn referens. Det är också beredd teoretiskt och praktiskt till det medvetna valet av framtida utbildningar som kommer att ta.

Studenten examen i psykologi UCM kommer befästa sin expertis inom andra kunskapsområden, liksom kräver nuvarande mycket komplexa system, med särskild hänvisning till området för rehabilitering, ekonomisk, social.

Egenheter kursen är också en direkt relation med läraren, i storlekar som små, för att underlätta konstant övervakning av lärande, Studenterna kommer också att ha möjlighet att använda resultaten från institutet "Paolo Sotgiu produkter forskning", som har absolut prestigefyllda internationella namn från Nobelpriset, Kary Mullis, kvantfysiker, Jack Tuszynski den neurobiologist, Gustav Bernroider på Mark Rasenick psykiater.

karriär~~POS=TRUNC möjligheter~~POS=HEADCOMP

Utexaminerade i psykologi, samt tillgång till nästa nivå av utbildningen masterexamen (magisterexamen), fastställs av UCM, kommer att verka inom ett antal områden:

  • Community för oroliga minderåriga
  • Bostäder gånger behandling av psykiska problem och handikappade
  • Organisationer: skola, för mark utveckling och sysselsättning, offentliga och privata för produktion av varor och tjänster, ideella, militär, fängelsesystemet, sekteristiska och religiösa
  • Psykologiska insatser som syftar till att främja individens och gemenskap hälsa, under direkt ansvar av utbildad i klinisk specialisticamente
  • Psykologiska tjänster, NPI tjänster, psykisk hälsa avdelningar, och för barn och ungdomar
  • Bostäder gånger behandling av psykiska problem och handikappade
  • Consultors mor och barn, ungdomar och familj
  • social, välfärdstjänster, samarbete, tredje sektorn
Denna skola erbjuder program i:
  • Italienska
  • Franska


Senast uppdaterad February 10, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Varaktighet
3 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Schweiz - Lugano, Ticino
Startdatum : Feb. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Feb. 2019
Schweiz - Lugano, Ticino
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan