Examen I Nyföretagande Och Utveckling

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Examen I Nyföretagande Och Utveckling

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Denna beskrivning motsvarar det program undervisas här i Mexico City Campus.

LCDE är ett program för att våga människor och motivation att förnya och utveckla framgångsrika och konkurrenskraftiga företag på nationell och internationell nivå. Efter avslutad sina studier, kommer akademiker har sin innovatör i drift.

Den nya nationella och internationella nuvarande ekonomiska dynamik adresser som företagande är en alltmer avgörande roll för den regionala ekonomiska utvecklingen. Detta sammanhang skapar behovet inte bara för att skapa nya företag, utan företag med affärsinnovation. Entreprenörsverksamhet främjar ekonomiska processer, stärker produktiva och skapar välstånd och avsevärt förbättrar förutsättningarna för utveckling.

För att stödja företagande, Tecnológico de Monterrey, har skapat en miljö av entreprenörskap som innehåller olika program och kapningsnätverksinkubatorföretag, Strategic Technology Observatory Centrum för entreprenörskap och innovation, teknik och forskningsinitiativ. som ger en grogrund för framväxten av Bachelor of Design and Development Company.

Tävlingen har examen i Business Creation and Development (LCDE) är ett innovativt program i Mexiko och Latinamerika som ger förutsättningar för att skapa, starta verktyg, och odla sina egna företag i deras läroplan blandning akademi och upplevelser erfarenhets. Och samarbeta med en karriär inriktad på att skapa välstånd genom entreprenöriella verksamheter.

Vem är en Bachelor of Business Creation and Development?

The Bachelor of Business Creation and Development (LCDE) är en global entreprenör som känner av nationella och internationella möjligheter, bedömer risker och tar utmaningar och skapa affärer och främja innovation och teknikbaserade företag. Han har den kompetens, attityder och färdigheter som krävs för att skapa och utveckla företag alltid efter att skapa den största ekonomiska och sociala värde. Med en kultur av fortbildning. Det är en professionell som organiserar, leder och deltar i multidisciplinära team och generera kunskap för att utveckla konkurrensfördelar för företaget eller institution som samarbetar med socialt ansvar och hållbar utveckling.

Vilket ansvar för en Bachelor of Business Creation and Development?

En Bachelor of Business Creation and Development kommer att kunna: - Identifiera möjligheter att utveckla och genomföra innovativa inhemska och internationella affärsmarknaden. - Införliva innovation i affärsprocesser för att skapa värde och fördelar för marknaden - Skapa och utveckla familjeföretag som vill skapa större ekonomiskt och socialt värde med internationellt perspektiv. - Att påverka och motivera andra människor, sätta upp mål och arbeta effektivt med team till konkreta åtgärder. - I samarbetet på sina affärsinitiativ - Kommunicera effektivt muntligt och skriftligt på spanska och engelska. - Identifiera, analysera och värdera etiska dilemman i samband med sig själv, sitt yrke och sin omgivning; och respekterar människor och miljö. - Förstå de olika variabler som påverkar den finansiella och ekonomiska resultat för företaget. - Var lyhörd för den ekonomiska, sociala och politiska verkligheten. - Utvärdera och genomföra innovativa modeller för företagsledning.

Där kan du jobba en examen i entreprenörskap och affärsutveckling?

Den examen från Bachelor of Business Creation and Development (LCDE), dess främsta egenskap är en entreprenör med förmåga att utföra åtgärder för att omvandla idéer till en affärs verklighet innebär det att en entreprenör är en flexibel professionell som har förmågan anpassa sig till olika arbetsmiljöer, inklusive yrkesverksamhet som kan utföras är följande: - Skapa och utveckla ett eller flera bolag själva. - Utveckla nya affärsenheter inom familjeföretag eller andra företag formellt fastställda. - Fungera som konsult och / eller partner i offentliga eller privata organisationer vars affärsidé är att generera affärer och ekonomisk utveckling. - Arbetet inom den offentliga förvaltningen genomfört politiken etablering och utveckling av nya företag. - Utvärdera och genomföra investeringsprojekt inom offentliga och privata organisationer. - För att bilda företagsnätverk som gör att du kan konkurrera i en globaliserad värld.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Varaktighet
9 terminer
Heltid
Information
Deadline
Locations
Mexiko - Monterrey, Nuevo Leon
Startdatum: Juli 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juli 2018
Mexiko - Monterrey, Nuevo Leon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan