Examen i konstruktion och rehabilitering

Polytechnic Institute of Tomar

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Examen i konstruktion och rehabilitering

Polytechnic Institute of Tomar

MÅL

Ge en utbildning väg som gör det möjligt att förvärva kompetens inom konstruktion och rehabilitering av byggnadsarvet; Tillhandahålla fast yrkesutbildning, bredband, som syftar till kunskap ansökan förmåga att lösa problem av olika områden av konstruktion och rehabilitering; Förbereda yrkesverksamma som kan integrera och skapa värde i multidisciplinära team; Utveckla en känsla av ansvar, kritiskt tänkande och förmåga att fortsätta lära självständigt.

anställbarhet

Avsikten är att studenter fortfarande rätt att utöva sin verksamhet i den del av underhåll och upprustning av byggnader och coadjuvação av olika byggverksamhet, inklusive deltagande i multidisciplinära team inom marknadsföring, design, ledning och övervakning av arbeten inom den offentliga eller privata sektorn, utbildning och tillämpad forskning.

Eleverna kan fortsätta sina studier i IPT på avancerad nivå, magisterexamen i stadsförnyelse eller andra områden, i enlighet med villkoren för tillträde som definierats för varje kurs.

Lärandemål

Licenstagare inom byggnation och rehabilitering bör kunna tillämpa genom tekniska och vetenskapliga metoder, kunskap om specifika kompetensområden och upprätthålla uppdaterad kunskap inom konstruktion, material och processer, strukturer, geoteknik, kommunikationsvägar , hydraulik, instrumentering och observations verk och fysisk planering, integrera frågor som rör säkerhet, kvalitet, hållbarhet och miljö.

Dessa yrkesgrupper bör ha kritiskt tänkande och förmåga att förstå de verkliga problemen med konstruktion och arv rehabilitering byggt formulera, lösa och fortsätta att lära sig självständigt.

De bör ha kompetens att tala, skriva och grafik, som gör det möjligt att kommunicera sina slutsatser och den underliggande resonemang om specialister eller icke-specialister, klart och entydigt.

Denna skola erbjuder program i:
  • Portuguese (Portugal)
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Duration
Varaktighet
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Portugal - Tomar, Santarém District
Startdatum : Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2018
Portugal - Tomar, Santarém District
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan