Presentations

Skapat i 1999, efter en tillväxt på internationella relationer kurser i Brasilien, under loppet av internationella relationer vid FASM blev en av pionjärerna i staden São Paulo, och i dag har mer än ett decennium av framgång och utbildning yrkesverksamma inom forskningsområden, utrikeshandel, logistik, finans, strategi, icke-statliga organisationer och diplomati.

Kursen syftar till att förbereda eleverna för att förstå, analysera och tänka nya globala strukturer, så att de är i slutet av kursen, tränade analys, rådgivning och affärer på den internationella arenan.

Den Inter examen från FASM kan förstå möjligheterna till en allt mer globaliserad värld och föreslå bidrag till specifika frågor som är inblandade, antingen inom den akademiska världen och forskning, vare sig på arbetsmarknaden, regeringar eller strategier kallade tredje sektorn.

Differentialer

  • I FASM har studenten närhet till lärarna - 100% är Masters eller läkare - som möjliggör en bättre användning och kontinuerligt lärande
  • Forskningslinjer LAI - International analyslaboratoriumet - vanligtvis blir framträdande publikationer inom området. Således har eleverna sin första publicerade arbeten fortfarande i uppväxtåren
  • Föreläsningar och seminarier med IR-proffs, särskilt i semi inaugural klasser Symposium om Latinamerika och veckan för internationella relationer
  • Offentliggörande av Inter-relationer, elektronisk anslagstavla redigerade pågått i mer än ett decennium
  • Instrumental undervisning i engelska, franska och spanska
  • Utbyte av en termin vid universitetet i Coimbra, där studenten har kontakt med den europeiska akademiska miljön, svarvning denna unika upplevelse poäng för din kurs
  • Möjlighet till andra språkkurser på uppgång (mandarin, till exempel), i samarbete med specialiserade institutioner

Arbetsmarknad

De utexaminerade från FASM är i framträdande positioner i det nationella diplomati, diplomati andra länder, stora företag, banker, universitet i Brasilien och utomlands (t.ex. lärare eller master / doktorsexamen), icke-statliga organisationer, internationella organisationer eller institutioner berömda forskning.

Den FASM strävar efter att utveckla den studerande alla viktiga färdigheter i en professionell internationella relationer för sin uppgång och framgång.

LAI

Den internationella analyslaboratoriumet föddes 2002. Rymden är ett studiecenter som sammanför lärare och elever i forsknings linjer som uttrycker olika ämnen och intressen när det gäller internationella frågor.

Lai har ett rum baserat tillgänglig för alla elever och lärare i kursen, med tidskrifter, studie bord, datorer och utrymme för extra lektioner.

Under tio års existens, elever och lärare inrättas projekt inom antropologi, internationell rätt, internationell politik, internationell marknadsföring, sociologi och geografi, bland annat.

Således har publikationer ordnas från LAI struktur multiplicerad: Politik och internationella konflikter, blickar österut och FN i XXI århundradet är resultatet av veckor av internationella relationer; den internationella Notes samlingen publicerar det bästa tillvägagångs ingående arbete doktorander; och Inter-Relations tidskrift har överträffat de andra tio upplagor.

Deras sätt att arbeta och akademiska förslaget är erkänd i hela Brasilien och resultaten av forskning och publikationer har fått synlighet i landet och även utanför den. LAI, singular forskningscentrum i panorama av RI i Brasilien, är ett landmärke och differentierad kurs för internationella relationer FASM. En plats att forska, diskutera, lära och lära ut.

Program undervisas på:
Portuguese (Brazil)
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Mar 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Mar 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum