Examen i industriell ekonomi

Allmänt

Programbeskrivning

Den nuvarande komplicerade produktionssystem gör det nödvändigt med en stor kapacitet för att få hjälp och stöd från professionella som ansvarar för att producera varor och tjänster i en organisation. En utbildning i industriell ekonomi syftar initiativet och samordningen av deras verksamheter.

Industrins behov inom organisation och ledning av produktionen samt i fråga om underhåll och kvalitet kräver att de nya yrkesverksamma har ett stort antal färdigheter som gör det möjligt för dem att optimera mänskliga och materiella resurser med den produktiva området . I denna mening, den nuvarande Bachelor of Industriell ekonomi, som bygger på de grundläggande vetenskaper, fördjupar kunskaperna inom områdena el, material och resurshantering i branschen, vilket ger de framtida yrkeskunskaper så att de en oumbärlig operativ självständighet i utövandet av professionella funktioner.

Den Industrial Management kursprogram ger akademiker yrkeskunskaper inom teknikområden bas och förvaltningsstöd, näringsliv och social. Har under sin utbildning möjlighet att utveckla de analytiska färdigheter i den ekonomiska miljön och utvärdera verksamheten, i alla branscher, förvärvar vetenskapliga och praktiska grunderna för att förstå de industriella processer och drifttjänster, liksom dess optimering. Akademiker i Industriell ekonomi kommer fortfarande att kunna övervaka planering, schemaläggning och samordning av arbetsflöden och förädlingsverksamhet som är avsedda att producera med kvalitet, snabb och effektivt.

Industriell ekonomi: hantering av produktion, underhåll, kvalitet, organisation av produktionen, förebyggande och skydd och deltagande i samordningen av projekt eller genomförande av tvärvetenskapliga verk.

Inspektion och licensiering: övervakning och förberedelse av tillståndsförfaranden. Teknisk inriktning av tillstånd.

Senast uppdaterad Dec 2015

Om skolan

À Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV) cumpre formar, a nível superior, técnicos devidamente qualificados em setores carecidos na sua área de influência e promover atividades de inv ... Läs mer

À Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV) cumpre formar, a nível superior, técnicos devidamente qualificados em setores carecidos na sua área de influência e promover atividades de investigação e desenvolvimento, visando a ligação entre o ensino superior e as empresas, como forma de contributo para solucionar os problemas regionais. Läs mindre