Läs den officiella beskrivningen

  • Längd: 3 år
  • Fördelar: Boende

Utbildningen på portugisiska:

Priser *:

  • Ansökan - 35 €
  • Årlig - 2500 € (utan boende) 3000 € (övernattning)
  • Användning - 35 €
  • Följande värden kommer att ske i tid måste bekräftas

mål:

MatTechnologists är viktigt i produktionen av säkra livsmedel av hög kvalitet, organiserat och planerat sätt och inom vissa ekonomiska och etiska förutsättningar. De håller en djup kunskap om råvaror, dess hantering, bearbetning, dess kontroll och utveckling av nya produkter för att kunna erbjuda konsumenterna säker, bekväm och hälsosam mat.

Därför i varje skede av sitt yrkesverksamma liv, måste ha verktyg som tillåter dem att förstå de situationer och svara på dem - mot bakgrund av kunskap och färdigheter som har och de som kommer att få kontinuerligt genom självstudier och kontinuerlig återvända till skolan.

anställbarhet:

Kursen syftar till att utbilda tekniker med kunskaper och färdigheter för att utföra officiella uppgifter, nivån på livsmedelsföretag, och support, inklusive tjänster och andra privata eller offentliga enheter, på alla stadier i livsmedelskedjan, från befruktningen förbrukning. Vid sidan av denna utbildning är också målet med kursen bildar ansvarig tekniker och medvetna medborgare i deras roll i samhället där deras yrkesverksamhet utvecklas.

Program undervisas på:
Portuguese (Portugal)

Se 2 fler kurser från Instituto Politécnico de Santarém »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Okt 2019
Duration
3 år
Heltid
Pris
2,500 EUR
Annual - 2500 € (utan boende) 3000 € (mm).
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum