Read the Official Description

lasallebarcelona

"Elektroniken spelar en nyckelroll i utvecklingen och tekniska framsteg i samhället. Teknik är den främsta stöd för områdena kommunikation, kontroll och databehandling.

Graden i elektronik telekommunikation inramas inom IT miljö och har sin egen tekniska bas och klart definierade och professionella kompetens i hög efterfrågan.

Genom att studera omnämnandet i Robotics, kommer du att studera världen av robotteknik tillämpas på flera områden, bland vilka sociala, pedagogiska, terapeutiska och hjälpmedels robotik, skapa teknik som kommer att förvandla handel och förbättra vardagen, skapar tangibles levande artificiell, en sektor med stark tillväxt och stor framtid. "

ÅHÖRARE

"Du kan få tillgång till den här Grade: från skolan, en gång passerade antagningsprov till universitetet (PAU). Från högre utbildning Cycles (CFGS). Om du bedriver en universitetsexamen som inte har avslutat och vill fortsätta det i La Salle (filöverföring). Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED ackreditering eller via UNED om du EHEA. Om du redan har en universitetsexamen. Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED via ackreditering av UNED om du är EHEA eller via homo universitetsexamen i Spanien. Om du har gjort inträdesprov till college i över 25 år och över 45 år. Om du är student i Europeiska unionen eller något annat land som de har tecknat internationella avtal som gäller i detta fall, du måste uppfylla de akademiska kraven i utbildningssystemet i det land där du studerar för universitetsstudier och godkännandeprocessen Test Tillgång till universitetet (PAU) vid UNED (www.uned.es). De studenter som har åtkomst till partiell studier examen (eller avslutade) cursados ​​utanför den spanska staten, måste ta ett intyg från ditt universitet, eftersom deras examen är tjänsteman i sitt land. "

FÖRBEREDER PAR

Denna grad förbereder proffs med en bred och gedigen utbildning som ger dem möjlighet att styra och utföra de uppgifter för alla faser av livscykeln av system, applikationer och produkter som löser problem inom alla områden av IKT och elektroniksektorn särskilt genom att tillämpa sina vetenskapliga kunskaper och metoder och tekniker för teknik.

Praxis som tele teknisk ingenjör som kombinerar teknik (utveckling), vetenskap (forskning) och Company (ansökan).

Utbilda en professionell Robotics med gedigen kunskap och hög praktisk erfarenhet inom områden såsom samarbetsrobotteknik och artificiell intelligens. Graduate som specialiserat sig på "Cloud Robotic" har den kunskap och kontroll av nätet och använda "simplexity" konsten och vetenskapen att göra komplicerade saker från enkla lösningar.

KRAV

Du kan få tillgång till den här Grade:

 • * Från gymnasiet, en gång passerade antagningsprov till universitetet (PAU).
 • * Från högre utbildning Cycles (CFGS).
 • * Om du bedriver en universitetsexamen som inte har avslutat och vill fortsätta det i La Salle (filöverföring).
 • * Om du redan har en universitetsexamen.
 • * Om du har gjort inträdesprov till college i över 25 år.
 • * Om du är student i Europeiska unionen eller något annat land som de har tecknat internationella avtal som gäller i detta fall, du måste uppfylla de akademiska kraven i utbildningssystemet i det land där du studerar för universitetsstudier och godkännandeprocessen Test Tillgång till universitetet (PAU) i UNED

HUVUDPUNKTER

 • Vi har erfarenhet av att vara den första skolan för att undervisa specialitet elektroniska system i Katalonien, och en fakultet av omfattande undervisning och yrkeserfarenhet, som kommer att ge personlig support under tävlingen.
 • Du kan delta i verkliga projekt av tekniköverföring eller forsknings robotik branschledande företag och prestigefyllda tävlingar som VEX Robotics eller Robocup och Robotics Club La Salle Campus Barcelona.
 • Graden i elektronik inom telekommunikation, nämner i Robotics, har det ett brett spektrum av plattformar. Exempel innefattar LSmaker, Romibo, Pleo, Bioloid, Reem (PAL) eller LEGO, bland andra.
 • För små grupper och praktik och metodik deltagande. Denna undervisning-lärande formel ger dig möjlighet att utveckla och förvärva kunskaper och färdigheter som krävs för arbetsförmedling.
 • La Salle har lång erfarenhet inom området robotik, en stor alumninätverk, projekt och forskning och tekniska bas.
Program taught in:
Engelska
Spansk
Katalansk

See 22 more programs offered by laSalle Barcelona »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
4 år
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum