Examen i bioteknik

Universidade de Évora

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Examen i bioteknik

Universidade de Évora

PRESENTATION

Till grad i bioteknik University of Évora satsa på en formation som gynnar användningen av naturresurser. Bioteknik via produktionen av vissa varor blir alltmer konkurrensutsatt, särskilt inom områden som läkemedel, livsmedel, jordbruksnäringen, jordbrukskemikalier och miljökontroll, och bioteknikbaserade företag som erkänns som grundläggande poler hållbar utveckling.

Den utbildningsprojekt byggdes baserat på erfarenhet och samråd med andra nationella och internationella realiteter, som tillät oss att utveckla en övergripande, samordnad och innovativ design. Denna utbildning område på grund av dess genomgripande karaktär gör det lätt rörelseträning eller i olika vetenskapliga områden eller i olika utbildningsinstitutioner / forskning är en av de vetenskapsgrenar med hög anställningsbarhet i Europa.

Lediga

Detta projekt syftar till att säkerställa olika karriärmöjligheter i offentliga och privata institutioner som kommuner, regionala direktorat, sjukhus och företag med anknytning till kemiska, biologiska, jordbruk, hälsa och miljö, som vill sätta dessa områden individer som utgör ett mervärde för sina kunskaper . De kunskaper som utvecklats i denna examen ger akademiker till antingen en post i aktiv yrkesliv eller vidare studier i olika konstellationer av den andra cykeln.

Denna skola erbjuder program i:
  • Portuguese (Portugal)
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Duration
Varaktighet
3 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Portugal - Evora, Évora District
Startdatum : Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2018
Portugal - Evora, Évora District
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan