Examen i arkitektur

Allmänt

Programbeskrivning

Vad gör oss annorlunda?

1. Den internationella dimensionen: personlig tvåspråkig engelska och spanska utbildning.

Vi erbjuder dig en hel utbildning på engelska. Vi vet att studera utomlands kan inspirera någon vördnad så att vi hjälper dig med följande verktyg:

 • Vi garanterar dig en personlig uppmärksamhet i varje ämne både i tutorships och tentor.
 • Vi inkluderar gratis extra lektioner i engelska för att förbättra din nivå. Och om du vill lära dig spanska, erbjuder vi dig gratis aditional lektioner samt att förbättra din internationella profil.
 • Vi arrangerar den internationella veckan integreras i den akademiska kalendern, där lärare och elever från hela den europeiska universiteten besöka oss för att arbeta i ett gemensamt ämne genom workshops, föreläsningar, tävlingar, etc. helt utvecklad i engelska.

Som prestige spansk arkitektur är känd i hela världen, måste framtiden för en arkitekt också att ta en titt längre än våra gränser.

2. Praktik på de viktigaste europeiska ateljéer arkitektur.

Vi erbjuder dig professionella praxis på de viktigaste europeiska ateljéer arkitektur. För närvarande har vi mer än 50 avtal och det ökar varje år för att ge en verklig internationell yrkeserfarenhet: Aires Mateus y Joao A. Rocha (Portugal), Müller Sigrist (Schweiz), Cruz y Ortiz y OAB Ferrater (Spanien ), McCullough-Mulvin (Irland), Merom arkitekter (Sverige), Mjölk (Tjeckien) etc. Vi kan garantera att om du vill öva i en internationell ateljé, kommer du att kunna göra det eftersom våra grupper är av högst 25 elever.

3. prestigefyllda internationella lärare inbjudna och något annat.

Dessutom vår fasta lärare, det finns ett stort antal professionella lärare inbjudna som Guillermo Vázquez Consuegra, Javier García Solera, Ignacio Vicens eller João Álvaro Rocha.

Arbetet på klasser också kompletteras med andra värdefulla aktiviteter:

 • Konferenser och workshops med anmärkningsvärda arkitekter:: Eduardo Souto de Moura, Cruz y Ortiz, Aires Mateus, Josep Llinas, Carme Pinos Emilio Tunon ...
 • Workshops: Grön urban infrastruktur, modulhus, ...
 • Sessions och seminarier: Portugisiska arkitektur, Cinema och arkitektur, ...
 • Arkitektur reser till Italien, Danmark, Finland, Schweiz, Portugal, ...
 • Studenter som deltar i projekt med hög innovationsnivå som tävlingen Solar Decathlon Europe i båda versionerna 2010 och 2012.

4. Lärande metodik.

Vi använder en unik inriktning för att lära arkitektur som är baserad på den fallstudie. Genom denna metod du kommer att tillämpa de teoretiska kunskaperna i en särskild och verklig design där du kommer att behöva analysera, till forskning och att fatta beslut, så att du kommer att lägga en läroprocess induktiv till den traditionella metoden. Den huvudaxel vår examen är integrationen av de ämnen, tack vare den tvärgående pedagogik, vilket påskyndar processen att förvärva och mognad av kunskapen om studenten.

5. Fokuserade till den nya arbetstagarens arkitekt.

På vår skola vi går försiktigt akademiker och mycket mer, så detta sätt kan vi förbereda våra studenter att ta itu med arbetsmarknaden med större lätthet. De traditionella förmågor arkitekten bakom vår examen tillsätts av:

 • Intensifieringen inom företagsekonomi och arkitektoniska projektledning.
 • Intensifiering av arkitektoniska rehabilitering, renovering och förnyelse.
 • CEU Tillgång: ett program för att visa dig de verktyg för att hitta ett jobb i 21: a århundradet.
 • CEU Entreprenörskap: ett stöd för att vara en entreprenör och att veta hur man kan utveckla din egen arbetsutrymme.
 • CEU Nätverk: du kommer att ha en plattform för att få din första nationella eller internationella arbete genom vår information, utbildning och Arbetsförmedlingen som du kommer att komma i kontakt med före detta studenter och företag som har avtal med oss.

VAD ska jag lära mig?

Arkitektur är en vetenskap och även är en konst. Arkitektur är passion och är kall. Hos oss kommer du lära dig att:

 • Designa och hantera byggnadskonstruktion eller restaurering.
 • Planera tillväxten av stadsområden och dess territorium.
 • Stimulera din kreativa förmåga och utveckla den med fortsatta praktiska övningar.
 • Beräkna struktur och anläggningar hos en byggnad och utforma sin byggprocessen.
 • Använd datorverktyg som gör att du kan rita, design och beräkna.

http://www.uchceu.com/en/studies/degree/fundamentals-architecture

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Our University belongs to the University Foundation San Pablo-CEU, the most important private education organization in Spain, having more than 26,000 students and 24 centres in every educative level, ... Läs mer

Our University belongs to the University Foundation San Pablo-CEU, the most important private education organization in Spain, having more than 26,000 students and 24 centres in every educative level, among those three Universities in Madrid, Barcelona and Valencia. Läs mindre