Examen I Arkitektur

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Examen I Arkitektur

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Denna beskrivning motsvarar det program undervisas här i Mexico City Campus.

Professionell teknisk utbildning, konstnärliga och praktiska planer, mönster och övervakar byggandet av arkitektoniska och stadsrum som tillgodoser behoven hos människor, med tanke på de miljömässiga, sociala och ekonomiska konsekvenser. Välj konstruktiva tekniska system, material och uppfyller säkerhetsstandarder och hållbart byggande.

De flesta mänskliga aktiviteter äger rum i en inbyggd miljö. genom arkitektur Det har svarat på behoven av utrymme att samhällen har krävt, som över tid har sett deras komplexitet och problematisk.

I början av detta århundrade, den byggda miljön runt om i världen och i synnerhet i Mexiko står inför problem som hotar den naturliga miljön och samhällslivet. De flesta mexikanska städer har stora utmaningar på grund av ekologiska nedbrytning, social segregation, utbredning och brist på anständiga och välbetalda arbeten.

För att lösa dessa problem, kan arkitekter spela en avgörande roll, eftersom de är nyckeln till bevarande och återvinning av kvaliteten på den byggda miljön miljö, dra nytta av den historiska möjlighet att bli ledare i att förbättra sina samhällen. Dagens arkitekter ta sitt miljömässiga, urban och socialt ansvar, och att utforma innovativa modeller som bidrar till ekonomisk utveckling behövs. Dessutom arkitekter arbeta för en hållbar arkitektur, förutom att lösa de traditionella funktionella, estetiska, strukturella, kulturella och kontextuella aspekter i harmoni med naturen och staden och skapa arbetstillfällen och möjligheter till ekonomisk förbättring behövs och social samexistens.

Därför karriär Arkitekt på Tecnológico de Monterrey Den är inriktad på den arkitektoniska och stadsplanering att främja en hållbar utveckling i harmoni med miljön. Dess funktioner är: - Hållbarhet, respekt och underhåll av resurser och värderingar i de samhällen i de ekologiska, sociala, ekonomiska och politiska aspekter.

 • Emprendedurismo, att identifiera och genomföra investeringsprojekt inom arkitektur och byggande, främja skapandet av högkvalitativa arbetstillfällen och bra betalt.

 • Kontextualitet, i beaktande av arkitekturen som främst en urban fenomen, och som för anpassning till de särskilda egenskaper och behov varje webbplats och varje samhälle.

Vem är arkitekt?

En arkitekt är en professionell som planerar, design, konstruktioner och hanterar arkitektoniska utrymmen och städernas behov människor att utvecklas fullt ut. Det är en designer av hållbara utrymmen, promotor fastigheter möjligheter med en stark miljömedvetenhet, intresset för stadsmiljö och behärskning av teknik för design, prestanda och konstruktion. Den har en kritisk inställning, en humanistisk medvetenhet och socialt och etiskt engagemang genom bevarande och förbättring av samhället ekonomiskt och socialt miljön.

Vilka är kompetensen hos en arkitekt?

En arkitekt kommer att kunna:

 • Identifiera de arkitektoniska och urbana behov samhället, för att höja möjligheterna att ingripa och omordning.
 • Att planera arkitektoniska och stadsrum som uppfyller behov och önskemål invånare och användare, med tanke på de etiska, sociala och ekonomiska konsekvenser.
 • Utveckla arkitektoniska och urbana projekt kreativt och innovativt sätt, i nationella och internationella sammanhang, kommunicera dem effektivt på spanska och engelska.
 • lämplig användning av beräkningsverktyg mer avancerad design och arkitektoniska rendering.
 • utveckla projekt inom området arkitektur och stadsplanering Med tanke på de strukturella och konstruktiva egenskaper hos material och som uppfyller säkerhetsstandarder och konstruktion.
 • Utveckla arkitektoniska och stadsprojekt som tar hänsyn till deras miljökonsekvenser och tillämpar ekologiska och hållbarhetsprinciper.
 • planera, budget och hantera materiella och finansiella resurser och byggprojekt tillämpa principerna om återanvända, återvinna och minska.
 • Samordna multidisciplinära team inom arkitektur, stadsplanering och byggande, i egenskap av ledare och positivt påverka andra.
 • Identifiera möjligheter för företagande och genomföra dem genom att utveckla förslag för fastigheter och investeringsprojekt ekonomisk genomförbarhet.
 • Delta i offentlig förvaltning och ledning för laglig och yrkesutövning av arkitektur, konstruktion och stadsutveckling.

Där kan du arbeta en arkitekt?

En arkitekt kan skapa ditt eget företag arkitektur och stadsplanering, eller kan arbeta i arkitektföretag, konstruktion, landskapsarkitektur eller inredning i byggföretag, myndigheter, stadsutveckling, fastighetsbolag eller universitet och forskningscentra.

Denna skola erbjuder program i:
 • Spansk


Senast uppdaterad August 15, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Varaktighet
10 terminer
Heltid
Information
Deadline
Locations
Mexiko - Monterrey, Nuevo Leon
Startdatum : Juli 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juli 2018
Mexiko - Monterrey, Nuevo Leon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan