Read the Official Description

lasallebarcelona

Varför välja denna grad?

För den professionella och socialt erkännande av de utmärkande egenskaperna hos en arkitekt La Salle, baserat på den specifika och differentierad undervisning i vår skola. Av en fakultet av professionella profesoresformados av mest prestigefyllda tillgångar i Katalonien, som kombinerar sin yrkesverksamhet med klasser i college. Dr Robert Terradas, chef för arkitektur La Salle, är en arkitekt av landmärke byggnader runt om i världen, och leder ett team av professorer internationellt rykte med arbeten på 5 kontinenter.

Den icke-avdelningens undervisning struktur Arkitektur La Salle, endast i staten, gör det möjligt att studera kors föremål projektutveckling verkstad. I den här kursen gjorde vi verkställande projekt med lärare från alla områden.

För läroplanen med vetenskap och teknik Building. Science and Technology Building är den första nivån av denna specialitet som har utvärderats positivt i Katalonien, enligt den nya europeiska ramen för högre utbildning (Bologna), och en av de första i Spanien.

Genom tillämpning av ny teknik. Arkitekturskolan på La Salle skapades från Tekniska Högskolan, med över 100 års historia, och kontakt med teknikföretag.

På den internationella scenen. La Salle har avtal med de bästa universiteten i världen för att utveckla integrerade program intensiva studier. Med det gemensamma arbetet med elever och lärare i dessa skolor kommer att ha en kosmopolitisk arkitektoniska och kulturella vision och du är redo att ta ditt yrke internationellt.

Du kan delta i OIKODOMOS projektet, som är ett projekt av pedagogisk forskning som finansieras av programmet för livslångt lärande i Europeiska unionen som samordnar ARC Enginyeria i Arquitectura La Salle grupp och de deltagande skolorna för arkitektur och urbanism och centra forskning Belgien, Cypern, Frankrike, Slovakien, Spanien, Schweiz och Storbritannien. Syftet med projektet är att skapa ett virtuellt campus tillägnad studera levnadssätt och boendeformer i dagens Europa.

Vad tycker du förbereda?

Arkitektutbildning bygger på att lära utvecklings- och byggprojekt.

De verksamhetsområden arkitekten är mycket varierande: design, restaurering och rehabilitering av byggnader och stadsmiljö, stadsplanering, landskapsplanering, inredning och konstruktionsdetaljer, beräkning och utformning av strukturer och anläggningar, etc.

Från School of Architecture det personliga förhållandet mellan lärare och elev främjas och tar studenten till den professionella verkligheten, vilket gör projekt utvecklas till genomförandefasen.

Den första kursen i Byggnadsteknik och arkitektur är vanligt, vilket kommer att hjälpa dig att bestämma vad du vill fortsätta studera, utan att ändra universitet.

Vad du behöver komma åt?

Du kan få tillgång till den här Grade:

 • Från gymnasiet, en gång passerade antagningsprov till universitetet (PAU).
 • Från högre utbildning Cycles (CFGS).
 • Om du bedriver en universitetsexamen som inte har avslutat och vill fortsätta det i La Salle (filöverföring). Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED ackreditering eller via UNED om du EHEA.
 • Om du redan har en universitetsexamen. Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED via ackreditering av UNED om du är EHEA eller via homo universitetsexamen i Spanien.
 • Om du har gjort inträdesprov till college i över 25 år och över 45 år.
 • Om du är student i Europeiska unionen eller något annat land som de har tecknat internationella avtal som gäller i detta fall, du måste uppfylla de akademiska kraven i utbildningssystemet i det land där du studerar för universitetsstudier och godkännandeprocessen Test Tillgång till universitetet (PAU) vid UNED (www.uned.es).
 • De studenter som har åtkomst till partiell studier examen (eller avslutat) cursados ​​utanför den spanska staten, måste ta ett intyg från ditt universitet, eftersom deras examen är tjänsteman i hans land.

inträde

du är inte ett nummer på La Salle Campus Barcelona. Vi väljer våra studenter med hänsyn till flera saker: din motivation, dina talanger till den grad du vill studera och, naturligtvis, din akademiska meriter. Dessa är de steg du måste vidta för att studera din examen vid La Salle Campus Barcelona:

1. Registrera. Vi kommer att kontakta dig och berätta hur du startar din ansökan om upptagande.

2. Vi kommer att be dessa handlingar:

 • Kopia av identitetskort eller pass
 • Digital Photography
 • Personligt brev, skrivet på det språk du vill fortsätta dina studier
 • akademisk dokumentation

3. Vi kommer att göra ett antagningsprov. Till skillnad från selektivitet, är vår en viss test som bedömer din lämplighet för den examen du vill studera.

4. Om vi ​​anser det nödvändigt, kan du göra en personlig intervju.

5. Godkännande: kommer kommunicera över en period av högst 15 dagar efter det att all nödvändig dokumentation.

6. Ansökan stipendium eller ekonomiskt stöd. La Salle Campus Barcelona är människor först, så vi erbjuder våra egna program av stipendier. 1 av 4 studenter som studerar på ett stipendium. I La Salle, om du kan!

7. Placera reservation.

Program taught in:
Engelska
Spansk
Katalansk

See 22 more programs offered by laSalle Barcelona »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
5 år
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum