Examen i agronomi

Universidade de Évora

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Examen i agronomi

Universidade de Évora

PRESENTATION

Denna studier syftar till att ge en solid och modern utbildning ger färdigheter speci fi cas i olika delar av jordbruket, med hänsyn till en hållbar användning av resurser och marknadens behov. Det har villkor och logistiska resurser kompetens, såsom Experimental Farm i Mitra och forskningslaboratorier, som tillåter eleverna att utföra aktiviteter och fritids kurser såsom loppet av jordbruksmaskiner operatörer.

Att erbjuda studenten en upplevelse av kontakt med arbetslivet studenter kan göra en Extracurricular Stage, tillval. Stegen måste ske under löptiden helgdagar och enheter där studenterna utför praktik bör väljas med stöd av den nuvarande kommissionen och undervisning i enhetens skrivbord.

Lediga

Jordbruksföretag, som ansvarar för genomförandet och verkställandet av affärsplanen, företag i områdena jordbruk och miljö; design företag och konsult inom jordbruket; jordbruksnäringen; entreprenör; producentorganisationer; irrigators föreningar; handelsföretag; forskningsorganisationer; utbildningen pro fi ssional; tekniska organ för tjänstemän, som är kopplade till sektorn, pro fi ssional liberal.

Denna skola erbjuder program i:
  • Portuguese (Portugal)
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Duration
Varaktighet
3 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Portugal - Evora, Évora District
Startdatum : Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2018
Portugal - Evora, Évora District
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan