Examen i agronomi

Allmänt

Programbeskrivning

PRESENTATION

Denna studier syftar till att ge en solid och modern utbildning ger färdigheter speci fi cas i olika delar av jordbruket, med hänsyn till en hållbar användning av resurser och marknadens behov. Det har villkor och logistiska resurser kompetens, såsom Experimental Farm i Mitra och forskningslaboratorier, som tillåter eleverna att utföra aktiviteter och fritids kurser såsom loppet av jordbruksmaskiner operatörer.

Att erbjuda studenten en upplevelse av kontakt med arbetslivet studenter kan göra en Extracurricular Stage, tillval. Stegen måste ske under löptiden helgdagar och enheter där studenterna utför praktik bör väljas med stöd av den nuvarande kommissionen och undervisning i enhetens skrivbord.

Lediga

Jordbruksföretag, som ansvarar för genomförandet och verkställandet av affärsplanen, företag i områdena jordbruk och miljö; design företag och konsult inom jordbruket; jordbruksnäringen; entreprenör; producentorganisationer; irrigators föreningar; handelsföretag; forskningsorganisationer; utbildningen pro fi ssional; tekniska organ för tjänstemän, som är kopplade till sektorn, pro fi ssional liberal.

Senast uppdaterad Apr. 2017

Om skolan

A Universidade de Évora é uma das universidades do sistema de ensino superior público português e, por conseguinte, tem por missão.

A Universidade de Évora é uma das universidades do sistema de ensino superior público português e, por conseguinte, tem por missão. Läs mindre