Administration är en tillämpad samhällsvetenskap utveckla planeringsstrategier för hantering av mänskliga, materiella och finansiella resurser i en organisation. Administratören ska kunna uppnå de mål och organisatoriska mål genom processen att planera, organisera, leda och kontrollera de åtgärder som kommer att utvecklas inom områdena mänskliga resurser, marknadsföring, finans och produktion.

Vissa resor skillnaderna: Cine debatt (filmer eller föreläsningar med anknytning till frågor som är viktiga för förståelsen av etiska, sociala, juridiska och ekonomiska); tvärvetenskaplig seminarium; föreläsningscykler; fallstudier som används till utbildning; och företagsspel (gör studentgruppen, fatta beslut i virtuella företag, förhandla med andra företag i andra klassrummet grupper eller till och med andra klasser, perioder och kurser).

Varaktighet: 4 år

Timmar: 3040 timmar

Arbetsmarknaden:

Arbetsmarknaden för de utexaminerade i företagsekonomi värms i landet. Enligt portalen Monster, den 184 tusen arbetstillfällen webbplatsen, ca 134.000 är för administratörer på olika positioner.

Enligt ordföranden i regionstyrelsen i São Paulo administratörer (CRA-SP), är minimilönen kategorin $ 3500 i staten.

Program undervisas på:
Portuguese (Brazil)

Se 1 fler kurser från Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO) »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
4 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Mar 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Mar 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Mar 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum