europeiska kandidatexamen i International Hotel & Tourism Management

Allmänt

Programbeskrivning

Europeiska kandidatexamen i International Hotel & Tourism Management

&nbsp

&nbsp

Den europeiska Bachelor är ett 3-års tvåspråkigt program för studenter. Detta program gör det möjligt för eleverna att hålla chefsbefattningar och vara direkt drift.

Vår europeiska Bachelor i Hotel & Tourism Management svarar perfekt på behoven hos turism och hotellbranschen. Det motsvarar L-nivån i LMD-systemet och erkänns av företag runt om i världen och svarar behov hotell-och turistnäringen.

&nbsp

Mål:

  • Skaffa operativ kompetens
  • Ge en solid grund för att integrera den professionella världen
  • Behärska både teoretiska och praktiska aspekter inom hotell-och turistnäringen

&nbsp

&nbsp

Undervisningsmetoder

&nbsp

En Hospitality Business School innebär:

  • Rigorösa arbete
  • Vara kommunikation sinnade
  • Att fullt ut delta i klassen
  • Lagarbete
  • Individuell träning

&nbsp

&nbsp


Lagarbete


Teamwork är en viktig del av CMH undervisningsmetod. Från början av utbildningen, hör eleven till en sektion och en grupp i detta avsnitt.


Mellan 6-8 elever väljs ut att representera ett brett spektrum av europeiska och internationella nationaliteter och sätta ihop ett team. Samspelet (grupprum) är endast effektivt om eleverna går utöver de konflikter, som heterogena groupsmight skapa för att förbereda sina studier, rapporter och föredrag. Samband s samordnare som ha kontakt med de ordinarie professorer handleda eleverna.

Individuellt arbete

Studenterna måste vara villiga att ägna en stor del av sin personliga tid för den enskilde arbete, kurser och till utarbetandet av gruppen samtal.Klasser är indelade i sektioner och övervakas av en permanent professor och kurserna levereras antingen på franska eller engelska. Den individuella studie av de olika problem som franska, europeiska eller internationella hotellföretag i Paris, i kombination med olika åsikter, tillåter studenter att få en bättre förståelse och en övergripande syn på problem de kan möta under praktik och utbildningar Management.

&nbsp


KONTINUERLIG UTVÄRDERING PRESTANDA


Studenterna måste arbeta i en stadig takt och måste uppnå den lägsta nivå som krävs för att få den europeiska Bachelor. Vi har antagit den kredit som används av amerikanska och europeiska universitet förbereder för europeisk kandidat och civilekonom som klassificeringssystem. Credit är ett mått på studietiden används för att bedöma arbetsbelastningen i en kurs. Detta inkluderar både regelbunden närvaro och personliga studie (riktade mätningar, teamwork, Exam Preparation, forskning, etc.)


Generellt bör studenten spenderar 1-timmes lektionstid under 2 timmar individuell studieplan (Generellt rekommenderar vi en timme utanför klassen studietid för varje timme lektionstid).


Vänligen kom ihåg att individuella studieplanen är lika viktigt som klass studien! under hela terminen, är elevernas framsteg mäts genom återkommande bedömningar. Betyg erhållits i dessa prov skall vägas in under den slutliga utvärderingen. Dåliga resultat kommer därigenom identifieras.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

I över 35 år har vår mission varit att möta behoven på den internationella marknaden när det gäller chef och verkställande utbildningsprogram i Hospitality Management, Tourism, Brands Lyx och internat ... Läs mer

I över 35 år har vår mission varit att möta behoven på den internationella marknaden när det gäller chef och verkställande utbildningsprogram i Hospitality Management, Tourism, Brands Lyx och internationella frågor. Vår grupp utvecklar utbytet och förlänger sin internationella närvaro i Europa, Syd-Östra Asien, Kina och Östeuropa i samarbete med företag och företagens universitet. Våra styrkor: En innovativ och lyhörd undervisning med program som kombinerar de mest moderna metoderna för internationell förvaltning och traditioner excellens i Hospitality Business and Brands lyx. En direkt inblandning i branschen, med kurser och utbildningar ledning väcka eleverna att snabbt tillgodogöra sig teoretiska kunskaper och tekniska-praktiska färdigheter som tillhandahålls av kurserna, och därmed vara i full drift i slutet av sina studier. En hög nivå fakulteten, som består av professorer, från högt rankade amerikanska och europeiska universitet, internationella experter och yrkesverksamma. En professionell och individuell coaching med en coach. Coaching hjälper deltagarna att sätta sina karriärplaner och personlig utveckling. En mångkulturell miljö med studenter från över 41 nationaliteter. Detta gör att våra deltagare att interagera med varandra, inte bara genom språket men också genom kulturen och mentaliteten. Ett arbetsprogram-baserat program, som erbjuder möjlighet att starta en deltid yrkesverksamhet för deltagare från och med andra året och på heltid en för MBA-studenter. Ett tvåspråkigt program (franska / engelska) så riktigt tvåspråkighet. Europeisk och internationell erkännande av våra examina.Våra kurser är ackrediterade av ECBE - Europeiska rådet för Business Education - och ACBSP - Association of Collegiate Business skolor och program, som ger dem europeiska och internationella erkännande. Tack vare de ackrediteringar, våra elever har möjlighet att tillbringa en termin utomlands i ett av våra 750 partneruniversitet i nätverket ACBSP-ECBE-ECMU och validera en dubbel examen. Läs mindre