Europeiska Dubbel Examen I Produktdesign

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Europeiska Dubbel Examen I Produktdesign

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Detta program är utformat för att utbilda framtida designers av produkter, tjänster och system som kräver en europeisk nivå yrkesverksamma åtagit sig att hållbara, sändare design kultur, högutbildade i användningen av ny teknik, kunna förutse deras tid. Genom denna internationella erfarenhet studenten hur interaktiv design, egenproduktion, allmännyttiga design, virtuell verklighet, design för alla, etc.

FDI

Studera i två stora europeiska huvudstäder, nedsänkt i den största internationella designnätverk och förvärva know-how IED, förbereder framtida designer att positionera sig i spetsen för sitt område.

Den Europeiska Dubbla Utbildningsprogrammet i Produkt Design Det erbjuder en innovativ och ambitiös läroplan som utvecklats i två referensländer (Spanien och Italien) och i två språk (kastilianska och italienska). På detta sätt skapar studenten en solid bas som lägger upp nya tekniska system för bildrepresentation, inklusive virtuell verklighet, som tjänar till att projicera sina skapelser genom marknadsföringsstrategier och effektiv kommunikation. Detta gör det möjligt för studenter att förvärva en speciell upplevelse som gör det möjligt för honom som en förändringsagent med framtidsvision.

Dessutom genomför programmet pedagogiska workshops och seminarier med internationella och särskilda projekt med företag. Således, eleverna fylla deras framställning och bygga upp en portfölj som placerar dem på arbetsmarknaden och högutbildade designers.

Förkunskapskrav till högre grader i design, University officiella Grade nivå:

  • Har en kandidatexamen eller motsvarande: mognadsprov i över 19 år eller test Tillgång till universitetet i över 25 år. Selektivitet är inte nödvändigt.
  • Vinna teståtkomst högre grader i Design, självständigt officiella universitetsnivå. Efterlyser 2016 bekräftas.
  • Om du vill ha mer information, svara på dina frågor eller starta registreringsprocessen kan du kontakta Information och vägledning service IED Madrid

Varaktighet

3 år i Madrid + 1 i IED Milano

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk


Senast uppdaterad October 23, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Duration
Varaktighet
4 år
Heltid
Price
Pris
12,500 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Madrid
Startdatum: Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2018
Spanien - Madrid
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan