Europeiska Dubbel Examen I Mode Design Och Mode Stylist

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Europeiska Dubbel Examen I Mode Design Och Mode Stylist

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Bli en expert på modedesign, lära sig att skapa kläder och göra bilden rätt språk för att kommunicera väl och skilja dig från resten.

Detta program utvecklar de första två åren i Madrid, den tredje i Milano förra året och igen i Madrid. Med denna dubbla titel, kommer du att gå några av de varumärken, catwalks, utställningslokaler och större förlag rubriker i Spanien och internationellt. Du kommer att kunna utveckla nya affärsstrategier och mode kommunicera korrekt och i många medier och online och offline plattformar (parader, webbdesign, modefilmer, skapar händelser).

modedesign

Utbildningen avslutas med en inriktning mot mode design, bild och kommunikation, lärande inte bara den tekniska delen av ett klädesplagg, men hur man kan kommunicera och möjliggöra en parad, organisera ett evenemang, art direction eller affärsstrategi. Vidare utbildning på tre språk (spanska, italienska och engelska) stärker konkurrenskraften hos studenten och kompletterar portföljen av formgivare.

Tradition, innovation, mångkultur, utmärkelser, kreativitet, generera trender ... de städer där FDI huvudkontor ligger är idealiska för att utveckla akademiska projekt, kontakt med professionella, delta i internationella designtävlingar och slutligen växa professionellt stadium .

Förkunskapskrav ordnade i Design titlar, nivå officiella högskoleexamen

Förkunskapskrav till högre grader i design, University officiella Grade nivå:

  • Har en kandidatexamen eller motsvarande: mognadsprov i över 19 år eller test Tillgång till universitetet i över 25 år. Selektivitet är inte nödvändigt.
  • Vinna teståtkomst högre grader i Design, självständigt officiella universitetsnivå. Efterlyser 2016 bekräftas.
  • Om du vill ha mer information, svara på dina frågor eller starta registreringsprocessen kan du kontakta Information och vägledning service IED Madrid

Varaktighet

3 år i Madrid + 1 i IED Milano

Denna skola erbjuder program i:
  • Spanish (Spain)
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
4 år
Heltid
Price
Pris
15,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Startdatum : Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2018
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan