Europeiska Dubbel Examen I Inredning

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Europeiska Dubbel Examen I Inredning

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Detta program är utformat för att utbilda framtida designers av utrymmen och användarupplevelser som kräver ett europeiskt yrkes nivå åtagit sig att verkligheten omkring dem och miljö, finsmakare och sändare design kultur, högutbildade i hantering av ny teknik och kunskap om de senaste materiella innovationer.

Genom denna internationella erfarenhet, studenten hur upplevelsedesign, corporate design och varumärke utrymmen, design och fönster dressing efemära utrymmen, virtuell verklighet, design för alla, etc.

FDI

Studera i två stora europeiska huvudstäder, nedsänkt i den största internationella designnätverk och förvärva know-how IED, förbereder framtida designer att positionera sig i spetsen för sitt område.

Den Europeiska Dubbla Utbildningsprogrammet i Inredning Det erbjuder en innovativ och ambitiös läroplan som utvecklats i två referensländer (Spanien och Italien) och i två språk (kastilianska och italienska). På detta sätt skapar studenten en solid bas som lägger upp nya tekniska system för bildrepresentation, inklusive virtuell verklighet, som tjänar till att projicera sina skapelser genom marknadsföringsstrategier och effektiv kommunikation. Detta gör det möjligt för studenter att förvärva en speciell upplevelse som gör det möjligt för honom som en förändringsagent med framtidsvision.

Dessutom genomför programmet pedagogiska workshops och seminarier med internationella och särskilda projekt med företag. Således, eleverna fylla deras framställning och bygga upp en portfölj som placerar dem på arbetsmarknaden och högutbildade designers.

Förkunskapskrav till högre grader i design, University officiella Grade nivå:

  • Har en kandidatexamen eller motsvarande: mognadsprov i över 19 år eller test Tillgång till universitetet i över 25 år. Selektivitet är inte nödvändigt.
  • Vinna teståtkomst högre grader i Design, självständigt officiella universitetsnivå. Efterlyser 2016 bekräftas.
  • Om du vill ha mer information, svara på dina frågor eller starta registreringsprocessen kan du kontakta Information och vägledning service IED Madrid

Varaktighet

3 år i Madrid + 1 i IED Milano

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
4 år
Heltid
Price
Pris
15,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Startdatum : Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2018
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan