Elingenjörer upplysa världen - flytta information, människor, saker, och energi för att göra i morgon ännu bättre än idag.

Elektroteknik forskning vid UofSC faller inom fyra huvudområden: kommunikation och elektromagnetism, beslut och kontroll, elektroniskt material och utrustning, samt kraft- och energisystem.

Den elektriska tekniska avdelning är en hög profil medlem av universitetsforskarsamhället. Enligt universitetets Office of Research och forskarutbildning stod elektroteknik för $ 3.590.000 av $ 25.360.000 delas College of Engineering och beräknings under verksamhetsåret 2014.

Planera din karriär

Elektroteknik är ett brett och spännande område som erbjuder karriärmöjligheter så olika som elkraft, hemelektronik, eller nanomaterial och enheter. I grund och botten, bär el antingen energi eller information. Så om du vill utveckla nya medicinsk elektronik, är nästa generation av smarta tablett, en förnybar smarta elnät, mobila trådlösa nätverk, eller avancerade nanoteknik detta fält för dig. Hitta din väg till en elektroteknik karriär.

Välj din examen

Vid University of South Carolina kan du välja utbildningsprogrammet som bäst passar dina karriärmål. Våra rigorösa och givande alternativ kan leda till en kandidatexamen i fyra år eller så kan du välja vår påskyndat program för att tjäna examen kredit samtidigt en grund. Master och Ph.D. program kombinerar forskning och kurser som leder till avancerade grader och en examen distansutbildning programmet kan kvalificerade arbets ingenjörer att tjäna en magisterexamen utan att offra nuvarande anställning.

Genomför din forskning

Från grund genom postdoktorandstudier, kan du arbeta med och lära av våra framstående lärare vars intressen spänner över hela spektrumet av elektroteknik forskning. Vår fakultet har erkänts som nr En i det skick för sin forskning produktivitet. Som en elektroteknik student, kan du arbeta i enastående laboratorier och anläggningar du gå med i vår forskning inom allt från kommunikation och elektromagnetism för att driva och energisystem.

Elektroteknik Med siffrorna

  • 207 - Studenter inskrivna
  • 92 - Graduate studerande
Program undervisas på:
Engelska

Se 9 fler kurser från University of South Carolina »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019