Elektroteknik

Allmänt

Programbeskrivning

LÄRARE är populära för studier i ENERGIkoncessions

Electrical Engineering Course i Unisanta är inställd på att nya tekniker som inbegriper områdena produktion, överföring och distribution av el, med tanke på integrationen av nya förnybara energikällor som vind, sol, biomassa, etc. I detta sammanhang, fokuserar den på begreppsmässiga och praktiska yrkesutbildning ansökningar avseende anläggningar projekt, analys av elnät, elektriska maskiner och kraftutrustning, skydd och styrsystem.

Att anpassa sig till marknadens behov, som syftar till en målinriktad träning, har kursen avtal och utbyten med företagens låntagare teknik, elbolag, forskningsinstitut och andra universitet i Brasilien och utomlands.

Integrationen av elever med marknaden är också möjlighet att delta i forsknings- och utvecklingsprojekt för elbolag under regleringen av ANEEL - National Electric Energy Agency, som omfattar studenter och alumner av Unisanta.

Artificiell intelligens - robotar - Kursen för elektroteknik omfattar Centrum för elektronisk forskning vid universitetet och tillämpad logik Paraconsistent grupper på intelligenta system och Automation och Robotics, tjänstemän med CNPq - Nationella rådet för vetenskaplig och teknisk utveckling. Detta deltagande uppmuntrar produktionen av vetenskapligt arbete och forskning inom området intelligens Robotics Artificiell, nationella referens, med deltagande av studenter i vetenskapliga inledande tillstånd och utveckling Slutförande av kurser (TCCS), de verkliga behoven hos företag upplåningsteknik.

Den institution, och därför kursen är ackrediterat av National Petroleum Agency (ANP), när det gäller kontroll och automatisering för genomförandet av forsknings- och utvecklingsprojekt för olje- och gassektorerna.

Fakulteten för elektroteknik Kurs i Unisanta består av läkare, mästare och experter inom specifika områden som arbetar i elektroteknik med omfattande yrkeserfarenhet i företag, vilket garanterar inte bara en solid begrepps utbildning i grunderna i teknik, men Också korrekt tillämpning av vyn i de olika marknadssegmenten i området.

Studenterna har valts ut som internationell Fellows Program i Science utan gränser MEC, och PIBIC och FAPESP påsar med utmärkta akademiska resultat.

Varaktighet 5 år (10 terminer).

Period : Night.

Timmar : CH 4032 (fyra tusen och trettiotvå timmar).

Ges vakanser : 100 platser (natt).

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Incluída no seleto Grupo de Excelência de Instituições de Ensino Superior do Ministério da Educação (MEC), a Universidade Santa Cecília (Unisanta) reafirma a qualidade de seu projeto pedagógico de gra ... Läs mer

Incluída no seleto Grupo de Excelência de Instituições de Ensino Superior do Ministério da Educação (MEC), a Universidade Santa Cecília (Unisanta) reafirma a qualidade de seu projeto pedagógico de graduação e de pós-graduação, de sua infraestrutura e do desempenho brilhante de seus atuantes professores, alunos, ex-alunos e funcionários. Läs mindre
Santos Dumont