Elektroingenjör gäller kompetens och metoder i system med el. Verksamhetsområdet omfattar analys, projektgenomförande och övervakning av arbetet med alla aspekter av system och utrustning inom områdena elektroteknik, elektronik, telekommunikation och automation.

Loppet av elektroteknik Newton Paiva sätt entreprenörer ingenjörer med ledaregenskaper och problemlösning, redo att möta dagens krav. Den utvecklar även i framtida yrkes de kunskaper som krävs för att anpassa sig till tekniska framsteg och att arbeta i multidisciplinära team, med etiska, med tanke på de sociala, ekonomiska, politiska och miljömässiga konsekvenser, styra deras bidrag till att förbättra livskvaliteten människor. Förlitar sig på fakulteten, som består av mästare och läkare med stor erfarenhet på arbetsmarknaden, har studenten möjlighet att kombinera teoretiska kunskaper med praktisk erfarenhet, upplever verkliga situationer av daglig användning.

Examen i elektroteknik från Newton Paiva kan få dubbel certifiering, eftersom förutom kurs ämnen kan studeras ämnen Kontroll och automationsteknik. Således kan de dubbelt certifieras som ungkarlar i elektroteknik och automation och reglerteknik.

Program undervisas på:
Portuguese (Brazil)

Se 1 fler kurser från Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA) »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Mar 2020
Duration
10 terminer
Heltid
Pris
1,212 BRL
Månadsvis (2016-1)
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Mar 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Mar 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum