Läs den officiella beskrivningen

Upprätta dina rötter som producent, artist och öva elektroniska artist.

För dem med en passion för ljud och musikskapande, kommer vår Electronic Music Production & Performance Degree fördjupa din förståelse för elektronisk musik och skapa dina rötter som producent, artist och öva artist. Att arbeta på egen hand och som en del av ett samarbete, får du lära dig produktion, mixning och mastering samt utveckla avancerad användning av mjukvara och hårdvara. Du kommer också att få fördjupad kunskap om syntes, provtagning och ljudinspelning att experimentera, utforska och utveckla din egen unika sound som en elektronisk musikproducent.

  • Kurslängd: 2 eller 3 år (30 veckor eller 40 veckor)
  • Kursstart: September 2017
  • Terminstid: September 2017 - juli 2019/20
  • Kursavgifter: från 825 € per månad

Totalkostnaden per år: € 8250 till € 11.750

Våra utbildningar

Våra Bachelor (Hons) grader är internationellt erkända grund kandidatexamen i konstutbildningar, som administreras genom University of St Mark & ​​St John. De är lämpliga om har någon tidigare erfarenhet av inspelning och / eller produktion och syftar till att verkligen driva du både kreativt och tekniskt. Du kommer att gå på djupet i vart och ett av de viktigaste områdena, bredda ditt perspektiv och bryning kritiska färdigheter analys för att bättre förstå och skapa din egen unika kreativa röst och stil.

Du kan studera våra examina som standard tre års studier eller som ett påskyndat två års studier. Båda leveransalternativ innehåller exakt samma innehåll, men två års studier har också en intensiv sommar termin varje år.

akademiska krav

Om du har erhållit någon av följande kvalifikationer och är i åldern 18 år eller äldre du är berättigad att ansöka om någon av våra utbildningar: En nivå, studentexamen, International Baccalaureate, Abitur, BTEC National Diploma, Scottish Highers, Diploma di Maturita, di esame di Stato, Título de Bachillerato eller andra ekvivalenter

Praktiska krav

Du har använt några routing och inspelningstekniker genom ett mixerbord eller förförstärkare i en dator eller hårdvarubaserad färdskrivare. Du har en god kännedom om en av de viktigaste musikstycken teknik dator software-paket såsom Cubase, Logic, Pro-Tools, Reason, Ableton etc. Du har redan skapat ljud bitar till ett rimligt men ännu inte professionell standard och kan innehålla länkar eller bifoga MP3-filer filer till din ansökan.

Inga formella kvalifikationer?

Oroa dig inte, kan du fortfarande att kunna ansöka om en av våra kurser. Vi kommer att behöva utvärdera tre saker innan hjälpa till att avgöra vilken kurs kommer att vara mest lämplig för dig:

  • Dina verbala och / eller skriftlig kommunikation på engelska
  • Din ämneskunskaper
  • Din praktisk erfarenhet

Visumkrav

Medborgare i EU-länder eller personer med ett EU-pass, behöver inte visum för att studera i Tyskland. För icke-EU-medborgare, innan du gör din ansökan ber vi dig undersöka möjligheterna för att få ett visum för ditt hemland. Om du gjort ett erbjudande om att studera med oss, kommer du att kunna visa bevis på ditt visum innan vi officiellt kan acceptera dig till kursen.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från dBs Music Berlin »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
2 - 3 år
Heltid
Pris
9,000 EUR
Kursavgifter: från 825 € per månad
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum