Keystone logo

51 Kandidat Program i Ekonomistyrning 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i ekonomi
  • Finans
  • Ekonomistyrning
Studiefält
  • Studier i ekonomi (51)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

    Kandidat Program i Ekonomistyrning

    För en del människor kan det verka som en dröm att sättas ansvarig för andra människors pengar. Med en kandidatexamen i Financial Management, kan du hjälpa andra navigera områdena finansiella investeringar över hela världen.

    Vad är en kandidatexamen i Financial Management? Denna studiekurs fokuserar på tekniker för effektiv hantering av finanserna, ofta som de gäller för verksamheten. Avsnitten innehåller ofta redovisning, riskhantering, internationell finansiering, kapitalmarknader, mikroekonomi, makroekonomi och mer. De flesta program, i kombination med de allmänna utbildning krav i en lärande institution ta cirka fyra år eller åtta terminer att slutföra. Många utbildningsprogram kan vara tillgängliga helt online från vissa utbildningsinstitutioner.

    Det finns många fördelar med att tjäna en kandidatexamen i ekonomisk förvaltning. Du kan använda de tips och tekniker som du lär dig att klokt hantera dina alldeles egna investeringar.Slutföra din kurser är också ett bra sätt att arbeta mot en examen. Många klasser finns på nätet också, vilket gör det här programmet perfekt för elever i behov av alternativ för distansutbildning.

    Hur mycket det kostar att få ditt kandidatexamen beror på institutionen och hur lång tid det tar att förtjäna det. Delta i klasser online kontra på campus kan också påverka din slutliga kostnaden. Forskning ditt program val helt förstå vad kostar du behöver tänka på innan du ansöker.

    Tjänar en Bachelor i Financial Management kan leda till en mycket framgångsrik, lukrativ karriär i många fall. Akademiker kan få anställning som ekonomichefer, revisorer, finanskonsulter och investeringsanalytiker. Ekonomichefer har ofta sexsiffriga årliga inkomster i genomsnitt. Med lite extra studera, kan utexaminerade ens kvalificera sig för högre betalande positioner med mer ansvar.

    Blivande studenter kan ansöka på nätet till institutionen på deras val. Vissa förutsättning kurser kan behöva slutföras innan få full acceptans för ett program. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.