Read the Official Description

lasallebarcelona

La Salle Campus Barcelona erbjuder 5 dubbla examina inom ICT Engineering. Dubbla examina tillåter studenter att avsluta college i 5 läsår, med två officiella grad.

Utformningen av dessa dubbel examen ger studenter att studera två grader som kompletterar och därmed ge den studerande en omfattande och tvärvetenskapligt synsätt som öppnar upp många karriärmöjligheter: egenskaperna hos var och en av cursados ​​grader och specialprofiler med en blandad kunskap om de två områdena.

ÅHÖRARE

Du kan få tillgång till den här Grade:

 • Från gymnasiet, en gång passerade antagningsprov till universitetet (PAU).
 • Från högre utbildning Cycles (CFGS).
 • Om du bedriver en universitetsexamen som inte har avslutat och vill fortsätta det i La Salle (filöverföring). Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED ackreditering eller via UNED om du EHEA.
 • Om du redan har en universitetsexamen. Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED via ackreditering av UNED om du är EHEA eller via homo universitetsexamen i Spanien.
 • Om du har gjort inträdesprov till college i över 25 år och över 45 år.
 • Om du är student i Europeiska unionen eller något annat land som de har tecknat internationella avtal som gäller i detta fall, du måste uppfylla de akademiska kraven i utbildningssystemet i det land där du studerar för universitetsstudier och godkännandeprocessen Test Tillgång till universitetet (PAU) vid UNED (www.uned.es).
 • De studenter som har åtkomst till partiell studier examen (eller avslutat) cursados ​​utanför den spanska staten, måste ta ett intyg från ditt universitet, eftersom deras examen är tjänsteman i hans land.

Om du uppfyller något av dessa krav kan du starta processen för upptagande av La Salle, egen för varje klass.

fÖRBEREDER FÖR

Tåg ingenjörer med förmåga att förstå de olika affärsområdena, verkligheten på marknaden och att förstå alla parter samverkar i processen att lösa på ett effektivt sätt, de verkliga behoven hos företagsklimatet och samhälle.

Yrkesverksamma som hanterar delar av IT-ingenjörer, som upptar en unik position i branschen. Ingenjörer kombinera sin kunskap med ingenjörs ledning för att leda projekt och specialistteam.

Det är en internationell, nyskapande och företagande program, som införlivar tvären, kunskap om hållbarhet, socialt ansvar och etik, och en stor andel av försökspersonerna i engelska. En innovativ utbildning och en modern modell av utbildning för att förbereda yrkesverksamma som vill integrera fördelarna med den nya tekniken på ett innovativt ledning i ett globalt sammanhang.

Ingenjören / en dator kan designa, implementera och underhålla datorsystem som tillhandahåller lösningar på de problem som företag. Det är alltså en professionella som arbetar med den senaste tekniken och nya produkter och utför sina uppgifter i alla sektorer av ekonomisk verksamhet.

Som mjukvaruingenjör kommer du att arbeta med projekt för Internet (sökmotorer, communities, content management, ...), fritid (spel, online-spel, ..), interaktiv digital-TV, medicin, finansiella institutioner och banker, myndigheter, företag programvara, bil-, flyg-, energiindustrin, läkemedelsindustrin, etc.

KRAV

Du kan få tillgång till den här Grade:

 • * Från gymnasiet, en gång passerade antagningsprov till universitetet (PAU).
 • * Från högre utbildning Cycles (CFGS).
 • * Om du bedriver en universitetsexamen som inte har avslutat och vill fortsätta det i La Salle (filöverföring).
 • * Om du redan har en universitetsexamen.
 • * Om du har gjort inträdesprov till college i över 25 år.
 • * Om du är student i Europeiska unionen eller något annat land som de har tecknat internationella avtal som gäller i detta fall, du måste uppfylla de akademiska kraven i utbildningssystemet i det land där du studerar för universitetsstudier och godkännandeprocessen Test Tillgång till universitetet (PAU) i UNED

HUVUDPUNKTER

 • Prestige och tradition. La Salle var 1st Telecommunications skolan skapas i Katalonien och den 1: a att starta en Engineering ljud och bild, mer än 25 år sedan.
 • I datateknik har vi mer än 18 år för att utbilda våra studenter / das, både statliga och internationell nivå.
 • Den innehåller de senaste tekniska trender och influenser, särskilt i hög praktiskt innehåll av ämnena.
 • På teknisk innovation Park La Salle Business och främja kreativa och innovativa anda som har möjliggjort skapandet av mer än 90 företag sedan 2001.
 • För flera arbetstillfällen som den examen i datateknik. För närvarande, 100% av de utexaminerade arbete efter avslutade studier och 60% av våra studenter hamna anställd i företag där de har gjort sina metoder.
 • La Salle 7 olika grader av Engineering undervisas och 1: a året är gemensamt för dem alla.
 • Du kommer att utveckla robot plattform "LS Maker" att levereras i början av läsåret alla första årets studerande från olika ingenjörsutbildningar.
Program taught in:
Spansk
Katalansk

See 22 more programs offered by laSalle Barcelona »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
5 år
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum