Read the Official Description

lasallebarcelona

La Salle Campus Barcelona erbjuder 5 dubbla examina inom IKT teknik. Dubbla examina tillåter studenter att avsluta college i 5 läsår, med två officiella utbildningar.

Utformningen av dessa dubbel examen ger studenter att studera två grader som kompletterar och därmed ge den studerande med ett globalt och tvärvetenskapligt synsätt som kommer att öppna många karriärmöjligheter: egenskaperna hos var och en av de kurser som avlagts, betyg och special profiler som har en blandad kunskap om de två områdena.

Datateknik och finns i all affärsverksamhet och inom alla sektorer. Denna teknik påverkar alla aspekter av förvaltningen och konfiguration av datorsystem samt applikationsutveckling och sammankoppling av olika plattformar, stärka innehållet i samband med administration och arkitektur av datasystem och information. Dessutom studenter i dubbel examen genom utbildning i Multimedia Engineering är utmärkt teknik, kan integratörer besluta att vägar måste anta tekniken för att vara riktigt effektivt i sin medlarroll i den kommunikativa och kreativ process.

ÅHÖRARE

Du kan få tillgång till den här Grade:

 • Från gymnasiet, en gång passerade antagningsprov till universitetet (PAU).
 • Från högre utbildning Cycles (CFGS).
 • Om du bedriver en universitetsexamen som inte har avslutat och vill fortsätta det i La Salle (filöverföring). Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED ackreditering eller via UNED om du EHEA.
 • Om du redan har en universitetsexamen. Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED via ackreditering av UNED om du är EHEA eller via homo universitetsexamen i Spanien.
 • Om du har gjort inträdesprov till college i över 25 år och över 45 år.
 • Om du är student i Europeiska unionen eller något annat land som de har tecknat internationella avtal som gäller i detta fall, du måste uppfylla de akademiska kraven i utbildningssystemet i det land där du studerar för universitetsstudier och godkännandeprocessen Test Tillgång till universitetet (PAU) vid UNED (www.uned.es).
 • De studenter som har åtkomst till partiell studier examen (eller avslutade) cursados ​​utanför den spanska staten, måste ta ett intyg från din
 • universitet, eftersom deras grad är tjänsteman i hans land.
 • Om du uppfyller något av dessa krav kan du starta processen för upptagande av La Salle, egen för varje klass.

Efter avslutade studier ska studenten få titeln kandidatexamen i datateknik från Universitat Ramon Llull.

fÖRBEREDER FÖR

Designa, implementera och underhålla datorsystem som tillhandahåller lösningar på de problem som företag.

Arbeta med projekt för Internet (sökmotorer, communities, content management, etc.), underhållning (spel, online-spel, etc.), interaktiv digital-TV, medicin, finansiella institutioner och banker, myndigheter, mjukvaruföretag, bilindustrin, flygteknik, energiindustrin, läkemedelsindustrin, etc.

Tillämpa kunskaper i någon typ av industri: medicinska, för funktionshindrade, sport, kultur, utbildning, riskförebyggande, återvinning av historiskt, konstnärligt, underhållning eller strategisk rådgivning minne, bland många andra gruppen.

Tåg projektledare att veta hur "interaktivt material" som behövs för att använda mot utformningen av de operativa lösningar baserade på olika discipliner för att lösa komplexa problem.

KRAV

Du kan få tillgång till den här Grade:

 • * Från gymnasiet, en gång passerade antagningsprov till universitetet (PAU).
 • * Från högre utbildning Cycles (CFGS).
 • * Om du bedriver en universitetsexamen som inte har avslutat och vill fortsätta det i La Salle (filöverföring).
 • * Om du redan har en universitetsexamen.
 • * Om du har gjort inträdesprov till college i över 25 år.
 • * Om du är student i Europeiska unionen eller något annat land som de har tecknat internationella avtal som gäller i detta fall, du måste uppfylla de akademiska kraven i utbildningssystemet i det land där du studerar för universitetsstudier och godkännandeprocessen Test Tillgång till universitetet (PAU) i UNED

HUVUDPUNKTER

 • Prestige och tradition. La Salle var 1st Telecommunications skolan skapas i Katalonien och den 1: a att starta en Engineering ljud och bild, mer än 25 år sedan. I datateknik har vi mer än 18 år för att utbilda våra studenter / das, både statliga och internationell nivå.
 • La Salle var det första universitetet i Spanien att erbjuda universitetsstudier i Multimedia Engineering (1996) och att erbjuda den första och enda officiella examen i Multimedia Engineering hela staten (2008). Vi har mer än 12 års bildning och spridning av våra studenter / das i hela Europa.
 • Vi har mer än 30 ledande tekniklaboratorier i den stat där du kan göra din praktik. Av dessa kan vi lyfta fram de metoder och projekt Användbarhet, Digital Systems, Mikroprocessorer, Programmering, Web Designing, artificiell intelligens, operativsystem och telematik.
 • Du kommer att praktisera i MediaLab La Salle: lab motion capture Real-Time (Mocap) i Sydeuropa, med 24 värmekameror VICON största ultrahög prestanda.
 • Du har tillgång till ett av de laboratorier Användbarhet och DCU, Designanvändarcentrerad, med mer projektion på europeisk nivå: användar Lab La Salle ger dig den senaste tekniken och utrustning "Eye Tracking" för att spåra och analys av ögonrörelse i realtid.
 • För närvarande, 100% av de utexaminerade arbete efter avslutade studier och 60% av våra studenter hamna anställd i företag där de har gjort sina metoder.
 • Du kommer att utveckla robot plattform "LS Maker" att levereras i början av läsåret alla första årets studerande från olika ingenjörsutbildningar.
Program taught in:
Spansk
Katalansk

See 22 more programs offered by laSalle Barcelona »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
5 år
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum