Civilingenjörsexamen i maskinteknik

Southern Cross University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Civilingenjörsexamen i maskinteknik

Southern Cross University

Oavsett om du är intresserad av produktdesign, robotteknik, energiplanering, föroreningsbekämpning eller akustik, kommer en maskinteknik grad att ligga i spetsen för ny teknik.

Vår civilingenjör i maskinteknik kommer att förbereda dig för att utveckla innovativa lösningar på problem med mekaniska system. Du kommer att studera tillämpad mekanik, termodynamik, värmeöverföring och andra grundläggande mekaniska koncept, och genomföra ett forskningsämne som senior student för att driva gränserna för ingenjörskunskap.

Som examen kommer du att vara en mekanisk ingenjör utrustad med kompetenser och kompetens i efterfrågan i regeringen och den privata sektorn över hela världen.

Karriärmöjligheter

Mekaniska ingenjörer har stora sysselsättningsutsikter på lokala och globala marknader. De kan arbeta inom olika branscher, inklusive tunga maskiner, elproduktion, gruvdrift, tillverkning, produktionsplanering, fordonsindustri, flyg, medicin, miljö, byggindustri och konsumentproduktdesign och högre utbildning. Mekaniska ingenjörer är efterfrågade inom statliga myndigheter, byggnadstjänster, tillverkningscentraler, kraftverk och konsultföretag.

Professionell erkännande

Civilingenjörsexamen från Southern Cross University är preliminärt ackrediterad av Engineers Australia och kommer att bedömas för full ackreditering 2020. Engineers Australia är den professionella kroppen som representerar ingenjörsverksamhet i Australien.

Ackreditering av kursen av Engineers Australia möjliggör att en studerandes kvalifikationer formellt erkänns i många olika länder över hela världen i enlighet med Washington Accord, ett internationellt avtal som reglerar erkännande av tekniska kvalifikationer och yrkeskompetens.

Professionell placering

Som en del av kursen är det obligatoriskt för studenterna att genomföra en obligatorisk 60-dagars branschupplevelsesenhet i en relevant teknisk roll.
Industri erfarenhet gör det möjligt för studenter att få erfarenhet av att tillämpa sina kunskaper och färdigheter på tekniska problem inom en verklig arbetsmiljö och att skapa värdefulla kontakter med potentiella arbetsgivare och andra medlemmar i maskinteknik. Studenter engagerar sig med branschrepresentanter från de tidiga stadierna av kursen och skapar värdefulla professionella nätverk.

Viktiga forskningsområden

Kursen behandlar de grundläggande områdena maskinteknik inklusive: tillämpad mekanik, fluidmekanik, termodynamik, dynamik, värmeöverföring, tillverkning och material.
Alla studenter genomför ett heltårigt ämne inom ingenjörsforskning (avhandling) i sitt sista år, vilket gör det möjligt för dem att utforska gränserna för ingenjörsutveckling och bidra till ny kunskap inom sitt valda område.

Bedömningsmetoder

Bedömningsalternativen varierar för varje enhet. De innefattar numeriska beräkningar, skriftliga bedömningar, muntliga presentationer, tentor och projektbaserade scenarier inom grupper och som individer.

Lär ut metoder

Studenter på campus upplever olika pedagogiska tillvägagångssätt, bland annat föreläsningar, handledning, laboratoriekurser, onlineaktiviteter och virtuella videoklipp med podcast eller podcast. Undervisningsmetoden kan variera från enhet till enhet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad March 2, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Mar. 4, 2019
Juli 2, 2019
Duration
Varaktighet
4 - 8 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
30,800 AUD
Information
Deadline
Jan. 20, 2019
Locations
Australien - Lismore, New South Wales
Startdatum : Mar. 4, 2019
Sista anmälningsdag Jan. 20, 2019
Slutdatum Mar. 4, 2023
Startdatum : Juli 2, 2019
Sista anmälningsdag Maj 21, 2019
Slutdatum Juli 2, 2023
Dates
Mar. 4, 2019
Australien - Lismore, New South Wales
Sista anmälningsdag Jan. 20, 2019
Slutdatum Mar. 4, 2023
Juli 2, 2019
Australien - Lismore, New South Wales
Sista anmälningsdag Maj 21, 2019
Slutdatum Juli 2, 2023