Civilingenjörsexamen i civilingenjör

Southern Cross University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Civilingenjörsexamen i civilingenjör

Southern Cross University

Med förståelse för naturlagar och samhällsbehov är ingenjörer nyckeln till att lösa problemen och utforma lösningar för vår framtid.

I vår civilingenjörsexamen har du möjlighet att välja en majoritet inom miljöteknik som gör det möjligt för dig att utveckla dynamiska system för mänskliga aktiviteter som svarar mot naturliga miljöer.

Du kommer också att studera utbudet av discipliner för att förbereda dig för att bidra till större infrastruktur, inklusive konstruktion, hydraulik och vattenteknik, transportsystem och projektledning.

Som kandidatexamen i civilingenjör i civilingenjör är du en professionell ingenjör med specialistkunskaper inom efterfrågan inom flera branscher och industrier globalt.

Karriärmöjligheter

Civilingenjörer arbetar inom en rad inställningar, inklusive trafik och transport, humanitära organisationer, ingenjörsdesign, myndigheter, vattenförsörjning och förvaltningsorgan, byggföretag, naturresursförvaltningsorganisationer, konsultföretag, gruvföretag, bevattningsmyndigheter, forskningsorganisationer och i högre utbildning.

Professionell erkännande

Civilingenjörsexamen i civilingenjörsexamen är för närvarande ackrediterad av Engineers Australia, och full ackreditering kommer att sökas år 2018. Engineers Australia är den professionella kroppen som representerar ingenjörsverksamhet i Australien.

Ackreditering av kursen av Engineers Australia gör det möjligt för en examensbevis att erkännas formellt i många olika länder över hela världen i enlighet med Washington Accord, ett internationellt avtal som reglerar erkännande av tekniska kvalifikationer och yrkeskompetens.

Professionell placering

Som en del av kursen är det obligatoriskt för studenterna att genomföra en obligatorisk 60-dagars branschupplevelsesenhet i en relevant teknisk roll.
Industri erfarenhet gör det möjligt för studenter att få erfarenhet av att tillämpa sina kunskaper och färdigheter på tekniska problem inom en verklig arbetsmiljö och att skapa värdefulla kontakter inom byggnadsindustrin.
Eleverna utför typiskt en eller flera arbetsplatser med en organisation som utför arbete relaterat till civilingenjörsutövning. Arbetet både för arbetet och arbetsgivaren kan variera kraftigt, från kontorsbaserad konstruktionsdesign med en liten konsultation eller kommunfullmäktige till projektarbete på plats med ett större byggföretag.

Viktiga forskningsområden

Studenter har möjlighet att genomföra en allmän kurs eller välja en åtta-enhetsnivå inom miljöteknik.
Studenter som tar den allmänna kursen får kunskap och expertis över hela ämnesområdet inom byggnadsingenjör, inklusive bygg, projektledning, hydraulik, vatten- och avloppsteknik, geoteknik, trafik- och transportteknik samt miljöteknik.
Miljökunskapskursen förbereder eleverna de vetenskapliga kunskaper och tekniska färdigheter som behövs för att förstå och bedöma effekterna av ett ingenjörsprojekt på miljön. Detta gör det möjligt för akademiker att utveckla hållbara och etiska system som optimerar förhållandet mellan mänskliga aktiviteter och de naturliga och inbyggda miljöerna.

Bedömningsmetoder

Bedömningsalternativen varierar för varje enhet. De inkluderar numeriska beräkningar, skriftliga rapporter, muntliga presentationer och tentor. Bedömningsuppgifterna är baserade på inlärningsaktiviteter, handledningsövningar, laboratorieexperiment, oberoende forskningsaktiviteter och projektbaserade scenarier. Eleverna utför utvärderingsuppgifter både individuellt och inom team med andra studenter.

Lär ut metoder

Studenter på campus upplever olika pedagogiska tillvägagångssätt, bland annat föreläsningar, handledning, laboratoriekurser, fältturer, onlineaktiviteter och videokopplade eller podcast virtuella klasser. Undervisningsmetoden kan variera från enhet till enhet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad March 2, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Mar. 4, 2019
Juli 2, 2019
Duration
Varaktighet
4 - 8 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
30,800 AUD
Information
Deadline
Jan. 20, 2019
Locations
Australien - Lismore, New South Wales
Startdatum : Mar. 4, 2019
Sista anmälningsdag Jan. 20, 2019
Slutdatum Mar. 4, 2023
Startdatum : Juli 2, 2019
Sista anmälningsdag Maj 21, 2019
Slutdatum Juli 2, 2023
Dates
Mar. 4, 2019
Australien - Lismore, New South Wales
Sista anmälningsdag Jan. 20, 2019
Slutdatum Mar. 4, 2023
Juli 2, 2019
Australien - Lismore, New South Wales
Sista anmälningsdag Maj 21, 2019
Slutdatum Juli 2, 2023