Bachelor of Civil Engineering

Presentation och professionell profil

Det är den gren av ingenjörskonst som designar, hanterar och utför arbeten såsom hus, byggnader, broar, viadukter, vägar, dammar, kanaler, hamnar, etc. De civila ingenjör mönster, hanterar och övervakar alla stadier av en konstruktion eller renovering. Hans prestation omfattar analys av markegenskaper, studiet av solljus och ventilation av platsen och definitionen av de typer av foundation. Baserat på dessa data, utvecklar det projektet, med angivande av nätverk av elektriska, hydrauliska och renhållning av byggnaden och som definierar det material som skall användas. På byggarbetsplatsen, ledande arbetslag, övervaka tidsfrister, kostnader, kvalitet och säkerhetsstandarder. Upp till honom för att säkerställa stabiliteten och säkerheten i byggnaden.

Arbetsmarknad

Marknaden för ingenjören värms hela landet, och förväntas öka ytterligare under de kommande åren, eftersom vi kommer att ha två stora händelser NO0 Brasilien: VM 2014 och OS 2016. Byggindustrin är den sektor som absorberar denna kandidat. Uppvärmningen av fastighetsmarknaden under senare år efter att påverka den stora efterfrågan på denna ingenjör. arkitektföretag tenderar också att anlita professionella att arbeta i projektplaneringen.

Key discipliner teori och praktik

Matematik, fysik, statistik, design och logik är starka läroplan. Så gör dig redo att utöva sina färdigheter i kalkylen. Det finns aktiviteter i laboratoriet och material i affärsområden och ekonomi undervisningsmetoder och metoder för projektledning och team. Under de sista tre åren, du driver flera discipliner med anknytning till områdena valda inriktningen: strukturer, konstruktion, hydrauliska och sanitet, transport eller geoteknik. För att få diplom, är scenen krävs, liksom en kurs slutsats arbete.

övervakad Praktik

Scenen är en tid av fundamental betydelse i utbildningsprocessen. Vi på UNIESP genomförde vi utbildning som gör det möjligt för eleverna att uppleva vad som lärt sig på högskolan, med rollen att integrera de många discipliner som utgör den akademiska läroplanen, vilket ger dem strukturell enhet och deras testa enhetlighet och graden av ingripande .

Program undervisas på:
Portuguese (Brazil)

Se 1 fler kurser från Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB) »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Mar 2020
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Mar 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Mar 2020