Ordet betyder ursprungligen mäta surveying och avgränsa mark. Emellertid är arbetet med Engineer Surveyor inte längre begränsat till landsbygdsområden, är deras område mycket brett. Kartläggningen är närvarande i olika grenar av teknik och deltagande av Surveyor Engineer är viktigt i många projekt, från planering till mätning av färdigställandet.

The Engineer Surveyor är i stånd att arbeta i verkstadsbolagen, industrier, byggindustrin, verktyg och utbildnings- och forskningsinstitutioner. Inom den tunga industrin, är kartläggning en större övervakningsverktyg och kontroll av stora konstruktioner, exakt positionering av delar och maskiner, kvantifiering av insättningar och övervakningen av deras produktion.

Surveyor Engineer är kvalificerad för och behandla uppgifter topométricos undersökningar, geodetiska, gravimetriska, hydrologiska, hydrografi, fotogrammetri, batymetriska och bilder. Förbereder diagram och topografiska planer för infrastrukturarbeten, stämningar, som expert besiktningsman, avgränsning av områden med miljöskydd, sanitetssystem, bevattning och dränering, bland andra aktiviteter. Har leasing av anläggningsarbeten, transport, tunnlar, rörledningar, geometri vägprojekt, landsbygd och tätorter, samt deras avgränsning och division. Fungerar även med diskriminering, dela land, georeferencing på landsbygden och i städerna egenskaper, undersökningar, färdigheter, bedömningar, skiljeförfaranden. Övervakar det fysiska utrymmet för att bygga vägar, järnvägar, vattenvägar, hamnar, flygplatser, tunnlar, gruvor, pipelines, dammar, utfärdar rapporter och teknisk rådgivning, alltid registrerar dig om etik och säkerhet.

Med populariteten för Global Positioning satellitteknik och GIS, såg Surveyor Engineer sitt arbete på den verksamhet som inte var synlig för allmänheten för en massprodukt konsument. Digital och GPS-kartor blivit en del av vardagen för människor i sina bilar, på mobilen, på fritiden, i idrott, i nyheterna som åtföljs av media läge i samråd över Internet, och många andra applikationer. Hur som helst, den senaste tekniken värderas och sprida Surveying Engineering i samhället.

Kursen varar minst fyra år, med en arbetsbelastning på 3600 timmar, inklusive timmar av obligatorisk praktik och ACG (Graduate Kompletterande åtgärder).

Program undervisas på:
Portuguese (Brazil)

Se 1 fler kurser från Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG) »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Mar 2020
Duration
4 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Mar 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Mar 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum