Välkommen till en möjlighet till en unik inlärningserfarenhet med utmanande läroplan som kan få dig att leda dig överallt i världen. Vårt fridfulla campus och stadsläge har genom åren lockat högkvalitativa akademiker av känt rykte som har stärkt våra fem fakulteter inom jordbruksteknik, konst och utbildning, grund- och tillämpad vetenskap, samhälls- och förvaltningsvetenskap, teknik och juridik.

Att välja var du ska tillbringa dina universitetsår kan vara spännande och också utmanande. På Benson Idahosa University hittar du den totala universitetsupplevelsen.

Men du skulle inte veta att vi är en storskola genom att besöka vår campus. Kanske är det små klasser eller vårdande miljö. Kanske är det den vackra staden eller den lilla staden känner av Benin. Vad det än är, kommer du känna dig som hemma.

Inledande av antaganden

Inträdesprocessen för grundutbildning börjar från maj månad till 30 september varje år. Processen börjar med den potentiella studenten som erhåller vår universitets inskriftsformulär från någon av våra kontaktpunkter i Port-Harcourt, Abuja, Lagos, Warri och Admissions Office på universitetsområdet på Ugbor Road, GRA, Benin City till kostnaden för (N7000 ) Endast sju tusen naira.

Allmän behörighet för grundutbildningsprogram

Minsta behörighetskrav i något av de undervisade grundutbildningsprogrammen är fem (5) O'level-kreditkort inklusive matematik och engelska i relevanta ämnen som anges i den nuvarande UTME-broschyren, erhållen vid högst två sammanträden i någon av följande undersökningar WASSCE, NECO eller motsvarande.

Det är obligatoriskt att potentiella studenter borde ha registrerat sig och passerade den nuvarande UTME. Direkt tillträde för intending studenter med Diploma eller NCE är också tillgängliga.

NOTERA:

Kandidater som inte valt Benson Idahosa University i deras UTME kan ansöka. Universitetet tillhandahåller en regulariseringsprocess för att ändra universitetet i 1: a valet till Benson Idahosa University, utan kostnad för sökanden.

Program undervisas på:
Engelska

Se 7 fler kurser från Benson Idahosa University »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Mar 2020
Duration
4 - 5 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Mar 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Mar 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum