Read the Official Description

lasallebarcelona

Den Examen i audiovisuell Systems Engineering Det ger en solid grund av kunskap som gör det möjligt att delta och leda projekt med anknytning till informationsteknik och kommunikation (IKT). Studier kombinera vetenskaplig och teknisk kunskap så att studenten kan förnya och utveckla nya tekniska lösningar, lära ledarförmåga, kommunikation, ledarskap, lagarbete och innovation och entreprenörskap. Vissa ämnen undervisas på engelska för studenter att nå en bra nivå.

Med hänvisning till den vetenskapliga och tekniska kunskapen bör skilja de gemensamma tvär innehållet med andra specialiteter (matematik, elektronik, datorer och signalbehandling) som de själva examen. De senare inkluderar akustiken i dess olika aspekter (kapslingar, vibrationer, ljud och tal), digital-TV (från inspelning till överföring via displayen) och audiovisuella och multimediainnehåll i allmänhet.

ÅHÖRARE

Du kan få tillgång till den här Grade:

 • Från gymnasiet, en gång passerade antagningsprov till universitetet (PAU).
 • Från högre utbildning Cycles (CFGS).
 • Om du bedriver en universitetsexamen som inte har avslutat och vill fortsätta det i La Salle (filöverföring). Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED ackreditering eller via UNED om du EHEA.
 • Om du redan har en universitetsexamen. Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED via ackreditering av UNED om du är EHEA eller via homo universitetsexamen i Spanien.
 • Om du har gjort inträdesprov till college i över 25 år och över 45 år.
 • Om du är student i Europeiska unionen eller något annat land som de har tecknat internationella avtal som gäller i detta fall, du måste uppfylla de akademiska kraven i utbildningssystemet i det land där du studerar för universitetsstudier och godkännandeprocessen Test Tillgång till universitetet (PAU) vid UNED (www.uned.es).
 • De studenter som har åtkomst till partiell studier examen (eller avslutat) cursados ​​utanför den spanska staten, måste ta ett intyg från ditt universitet, eftersom deras examen är tjänsteman i hans land.
 • Om du uppfyller något av dessa krav kan du starta processen för upptagande av La Salle, egen för varje klass.

FÖRBEREDER PAR

Förbereder ingenjörer att ha omfattande utbildning i alla specialiteter som härrör från ljud och bild.

De viktigaste kunskapsområden är video och digital-tv, design, underhåll och drift av audiovisuell utrustning, forskning och utveckling av nya audiovisuella produkter. Också miljö akustik, rumsakustik, ljudkontroll och vibrations, elektroakustiska, digitalt ljud och ljudinspelningar.

KRAV

Du kan få tillgång till den här Grade:

 • * Från gymnasiet, en gång passerade antagningsprov till universitetet (PAU).
 • * Från högre utbildning Cycles (CFGS).
 • * Om du bedriver en universitetsexamen som inte har avslutat och vill fortsätta det i La Salle (filöverföring).
 • * Om du redan har en universitetsexamen.
 • * Om du har gjort inträdesprov till college i över 25 år.
 • * Om du är student i Europeiska unionen eller något annat land som de har tecknat internationella avtal som gäller i detta fall, du måste uppfylla de akademiska kraven i utbildningssystemet i det land där du studerar för universitetsstudier och godkännandeprocessen Test Tillgång till universitetet (PAU) i UNED

HUVUDPUNKTER

 • Eftersom vi är pionjärer. Vi är den första skolan började Engineering examen i ljud och bild (föregångare till audiovisuella Engineering), mer än 25 år sedan.
 • Eftersom vi har bara laboratorier. Vi är det enda universitetet med en ekofri akustisk och radiofrekvens ekofritt rum samtidigt, och en av de största efterklangs kamrarna i Katalonien. Vi har också MediaLab, en unik laboratorium i södra Europa i Motion Capture (motion capture) teknologi.
 • Eftersom vi har den första digitala TV Center i Spanien, med mer än 10 års erfarenhet och skapat med stöd av regeringen och vi arbetar för internationella forskningsprojekt och utvecklingsföretag.
 • Den verkliga och praktiskt förhållningssätt. Studenterna deltar i loppet överförings projekt eller forskning med ledande företag i branschen och den senaste tekniken. 100% av våra elever in i arbetskraften redan innan avslutat sina studier.
Program taught in:
Spansk
Katalansk

See 22 more programs offered by laSalle Barcelona »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
4 år
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum