Civilekonom och förvaltning

IQS

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Civilekonom och förvaltning

IQS

Examen i Business Administration and Management

Business Administration examen, en EHEA (European Higher Education Area) kvalifikation, syftar till att utveckla de kunskaper och färdigheter som eleverna behöver för att bli skickliga och ärliga affärsmän, chefer och administratörer.

Programmet gör det möjligt för studenter att få förståelse för olika affärsområden: ekonomi, finans och bokföring, ledning och marknadsföring, och andra mer generella områden såsom muntlig och skriftlig kommunikation, engelska, etik och IT. Studenterna kommer också att kunna tillämpa den kunskap de förvärvar praktiska situationer. Programmet, dessutom gör det möjligt för dem att utveckla en serie av tvärvetenskapliga färdigheter såsom analys och syntes, problemlösning, kritiskt tänkande och en förmåga till lagarbete.

Lära sig engelska är en funktion av kursplanen. De senaste två åren av studien är ämnen som undervisas på engelska i den spanska gruppens. Det finns möjlighet att välja gruppundervisning i engelska, för det eleverna måste ackreditera Advanced eller TOEFL 80 nivå.

Graden Kursen kommer att innebära praktik på företag under elevernas utbildningsperiod. Alla elever, efter avslutat sin kurs, måste ha slutfört poäng tilldelas för arbetslivserfarenhet. Handelshögskolan organiserar elevernas arbeten erfarenhet inom näringslivet genom Careers Service.

Programmet uppmuntrar studenter att studera vid utländska universitet för en period på fyra månader i deras sista år. Denna erfarenhet möjliggör för studerande att slutföra sin utbildning på prestigefyllda universitet i andra länder, vilket ökar deras kunskaper i engelska och kunskap om andra kulturer. Det utan tvekan hjälper dem också i deras process för personlig utveckling.

En personlig handledare övervakar eleven och ger honom eller henne med pågående professionell och akademisk rådgivning.

Studenter på vilken kursen riktar:

Business Administration Kursen riktar sig till ett brett spektrum av elevprofiler som omfattar både människor som har valt humanist, social träning, och de som är mer analytisk och teknisk, beroende på affärsområde där de vill arbeta.

Antagning

Kandidater som vill ansöka om antagning måste göra följande på IQS generalsekretariat:

  • Fyll i en antagning ansökningsblankett
  • Tillhandahålla följande dokumentation:
    • bilder (färgkopia inte tillåtet)
    • kopia av nationellt identitetskort eller pass
    • intyg om resultaten av "Primero de Bachillerato" och förutspådde resultat av "Segundo de Bachillerato '. Om du inte studerar "Bachillerato ', certifikat för gymnasieutbildning kurs du studerar.
  • Betala 200 € antagningen handläggningsavgift.

Efter applicering kommer du att uppmanas att ta en post test på dagen som du väljer från en rad planerade datum.

I samtliga fall antagning kommittén besluta om de sökande lyckas på grundval av deras nuvarande akademiska resultat och resultatet de får i posten testet.

Om en ansökan inte är framgångsrik, kommer IQS återbetala antagningen handläggningsavgift.

Antagning ansökningar om 2012-2013 läsåret kommer att tas i december 12: e, 2011.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
4 år
Heltid
Price
Pris
10,920 EUR
första året
Information
Deadline
Locations
Spanien - Barcelona, Catalonia
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Barcelona, Catalonia
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan