Civilekonom (inriktning på internationell ekonomi och handel)

Ansök nu för Bachelor of Management - stor i internationell ekonomi och handel

Programmet syftar till att utveckla studenter som har en systematisk grepp om grundläggande principer och metoder för Marx ekonomi och västra ekonomi, har goda kunskaper i grundläggande kunskaper och färdigheter internationell ekonomi och handel, förstå aktuell status för internationell ekonomi och handel utveckling och är väl förtrogna med rådande internationella handelsregler och praxis, utrikeshandeln politik och bestämmelser i Kina samt deras senaste utvecklingen.

Studenten förväntas kunna bedriva forskning och studier med hjälp av mätning, statistik, redovisning och andra metoder.

Programtiden är fyra år.

SHU-UTS102

Aplication och Antagning

Långsiktiga studenter

För de långsiktiga studenter som studerar vid SILC för en termin eller längre, SILC förhandlar med kooperativa universitet att inrätta antagningskriterier för varje program. Kriterierna program antagning varierar på grund av olika studentsbackground och programtyper.

Home Institution kommer att ansvara för screening och antagningen detta program, godkännas av värdinstitutionen. Studenter måste vara i god ställning på hemmahögskolan, uppfylla de akademiska inträdeskraven värd institution som appliceras på vanliga studenter, och ha goda kunskaper i undervisningsspråket (i allmänhet, English Language) vid värdinstitutionen att kvalificera sig för nominering .

Med bekräftelsen av både hem- och värdinstitutioner för utvalda studenter, skall bekräftade eleverna fylla i ansökningsformuläret respektive nätet, och nödvändiga referenser bör översändas tillsammans med ansökan. Antagningsbeskedet och en kopia av varje meddelande kommer att skickas till den utsedda administrativa kontor i hemmet institutionen och administrativa kontor i hemmet institutionen kommer att skicka det till studenter respektive.

Kortfristiga studenter

För kortsiktiga studenter, kan de ansöka om programmen via online eller via e-post. De sökande måste lämna all information som krävs och se till att alla deras kontaktuppgifter är uppdaterade eftersom de kommer att användas för all kommunikation om programmet.

Alla kurser som erbjuds motsvarar inledande nivå universitetskurser. De har inga specifika förutsättningar.

Alla kurser är tillgängliga för studenter erbjuds på engelska av SILC: Great behärskar språket är ett måste (tal och skrift). De måste bevisa sin engelska språkkunskaper genom att uppnå IELTS 6.0 eller TOEFL (IBT) 80 förutom rekommendation från sitt hemuniversitet.

Universitetstranskript och ett rekommendationsbrev krävs för att behandla ansökan. Dessutom är en kopia av giltigt pass och elektroniska bild krävs också.

Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från SHU-UTS SILC Business School »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
4 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum