cirkus

University of Dance and Circus, DOCH

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

cirkus

University of Dance and Circus, DOCH

Circus

Kandidatprogrammet i Circus på DOCH använder den kompetens och de konstnärliga traditioner som en grund att bygga på hög nivå tekniska och konstnärliga kompetens i nya metoder. Det erbjuder kunskap om och en förståelse för de många former av uttryck i cirkus. Det initierar också innovativa processer i arbetsmetoderna och att uttrycka sig i nära relation till koreografi och scenkonst. Vid examen kan studenten använda hans / hennes konstnärskap för att bidra till utvecklingen av cirkusen rörelsen ordförråd och i sin tur kan även kanske omdefiniera konstform i sig.

&nbsp

I BA programmet görs detta på två nivåer samtidigt, först och främst genom kärnan grupp disciplin lärare som samverkar med eleverna på en daglig basis under hela programmet, vilket en stor erfarenhet både tekniskt och konstnärligt genom sin unika pedagogiska metoder. I samband med detta etablerar vi starka och varaktiga samarbeten med många individer och nätverk av individer både inom den nationella och internationella cirkus arenan. Dessa lärare, framstående konstnärer och forskare, är mycket närvarande i elevens dagliga praktiken. Genom denna rik miljö är eleverna kontinuerligt ges verktyg för att underlätta möjligheten att relatera till sina egna verksamhet inom ett konstnärligt och socialt sammanhang.

&nbsp

Vi tränar inte folk för dagens krav, utan vi siktar på det som kommer.Våra elever och deras visioner kommer att utmana den nuvarande och förändra världen!

&nbsp

Observera att Kandidatprogram i Circus har antagningen vartannat år. Nästa programstart kommer att vara i hösten 2013. All information och datum om ansökan kommer att publiceras på DOCHs webbplats senast 15 december 2012.

Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Information
Deadline
Locations
Sverige - Stockholm, Stockholm County
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Sverige - Stockholm, Stockholm County
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan