Business and Entrepreneurship at Wells

Allmänt

Programbeskrivning

Centret erbjuder dig kurser och praktiska inlärningsmöjligheter i affärer, innovation, entreprenörskap och ledning. Susan Wray Sullivan '51 och Pike H. Sullivan Center for Business and Entrepreneurship utrustar dig med kritiska resonemang, kommunikationsförmåga och ett väl avrundat perspektiv som är avgörande för ledarrollerna inom alla karriärområden. Högskolans lokala affärskontakter ger studenterna unika möjligheter att samarbeta med gästföreläsare och delta i affärsverkstäder. Centrets rådgivare, tillsammans med Office of Experiential Learning och Career Services, hjälper dig med att planera kurser, säkra lokala praktikplatser och hjälpa dig att utveckla din entreprenörskap. Det är på grund av denna personliga uppmärksamhet och vägledning att du kommer att bli acklimatiserad för att förändra, lära sig om dig själv och lämna Wells förberedd för hela din karriär.

Kursutbud

Centret låter dig personifiera din erfarenhet genom att välja kurser som matchar dina intressen och passioner. Genom dessa företagskurser och individualiserad studie kan du utforska växande karriärfält i:

  • marknadsföring
  • Innovation, kreativ problemlösning
  • Internationell verksamhet
  • Personlig och organisationsfinansiering
  • Ekonomi
  • Affärsstrategi
  • Företagande
  • Personalavdelning
  • Affärsetik

Innovation Lab

Den senaste tekniken Innovation Lab lär dig hur du uppnår genombrottslösningar för alla typer av problem inom vilket område som helst med hjälp av designtänkande, kreativitet, samarbete och prototyper. Laben är anmärkningsvärd för att vara den enda högskolan som gör OpenIDEO, drivs av det första innovationsföretaget och uppfinnaren av den bärbara datorn, IDEO, Challenge del av ett klassuppdrag.

Eleverna fokuserade på "Hur kan vi bättre ansluta livsmedelsproduktion och konsumtion"? Samarbeta med ett globalt onlinemiljö och följa de tre utvecklingsfaserna av inspiration, uppfattning och utvärdering för att gemensamt lösa utmaningen.

Företagsekonomi (4 1)

Wells BA Clarkson MBA

Wells har ett formellt avtal med Clarkson University i Potsdam, New York. Detta gör det möjligt för Wells studenter att examinera med en BA, som har tagit de nödvändiga affärsstudierna, att ansöka om ett års MBA-program på Clarkson och slutföra programmet inom ett läsår. Clarkson MBA-programmet är intensivt och rigoröst med en integrerad läroplan som fokuserar på global miljö, teknik på arbetsplatsen, lagarbete, ledarskap och integritet.

Student Entreprenörskapskonkurrens

Varje år arbetar studenter i team för att utveckla nya produkter och tjänster och konkurrera om kontantpriser. Studenterna fokuserar på kreativa lösningar på problem i antingen vinstdrivande eller icke-vinstdrivande kategorier. Under veckan presenteras gästhögtalare och speciella evenemang som leder fram till tävlingen och studentpresentationerna till Wells samhället.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

The exploration of ideas from multiple perspectives. Connection with a close community of professors and friends. Seminar-like classes that allow for deep discussion and scholarship. An emphasis on ex ... Läs mer

The exploration of ideas from multiple perspectives. Connection with a close community of professors and friends. Seminar-like classes that allow for deep discussion and scholarship. An emphasis on experiential learning, collaboration and real-world Läs mindre