Btech i hospitality management

University of Johannesburg

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Btech i hospitality management

University of Johannesburg

Syftet med BTech Hospitality Management examen är att utveckla studentens tillämpas och kognitiva kompetens inom förvärv, tolkning, förståelse och tillämpning av principerna hospitality management. Studenten ska kunna analysera och förklara ledningsbeslut i samband med en gästfrihet enhet eller företag.

Personer som uppnår denna kompetens kommer att vara behörig att tillämpa ledarskap, identifiera, välja och tillämpa en rad forskningsmetoder och tekniker för att undersöka problem i sina egna och samhällsvetenskap område av specialisering.

Behörighetskrav

En nationell Diploma in Hospitality Management eller National Diploma (mat och dryck Management) eller motsvarande kompetens på NQF nivå 6 som bestäms av en statuskommitté med ett genomsnitt på 60%. Sammanlagt 60% för de föreskrivna stora moduler i sina nationella Diploma eller motsvarande kompetens.

Möte fakultetens minimikrav för ett visst program inte nödvändigtvis garanterar tillträde till detta program som specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Varaktighet
3 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Sydafrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Feb. 2019
Sydafrika - Johannesburg, Gauteng
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan