Läs den officiella beskrivningen

BTech Honours Arkitekturteknik (Applied Design)

Programmet syftar till att producera kandidater för registrering som Senior Architectural Technologists, en övre mid-level registreringskategori som definieras av det sydafrikanska rådet för arkitektkåren (SACAP). Programmet bär SACAP, RIBA och CAA Del 1 ackreditering.

Programmet fokuserar på arkitektur, designteori och designutveckling och är främst avsedd för studenter som under sin examen studier har visat en talang för design och som vill vidareutveckla denna förmåga, i syfte att registrera sig som professionella ledande Architectural Technologists eller fortsätta med studier för att kvalificera sig som professionella arkitekter eller som vill träna självständigt.

Efter två år som en kandidat chefstekniker, liksom passerar examen SACAP kandidater har rätt att registrera sig som professionella ledande Architectural Technologists.

Behörighetskrav

En National Diploma: Arkitekturteknik från en arkitektonisk avdelning som bär Del 1 ackreditering från den sydafrikanska rådet för arkitektkåren, eller motsvarande kompetens på en likvärdig standard som fastställts av institutionskommittén.

Vid bedömning av prefekten, kan sökande behöva registrera och passera överbryggande moduler för tillträde till baccalaureus Technologiae: Arkitekturteknik (Applied Design).

Curriculum

MODUL

 • Architectural Design 4
 • Arkitektonisk Digital Technology 4
 • Konstruktion och detaljer 4
 • Principer för Urban Design 4
 • Theory of Design 4

Programstruktur

 1. Typ av program: Ett års program.
 2. Minsta varaktighet: Ett år på heltid.
 3. Antal moduler per år: Fem år-moduler.

BTech Honours Arkitekturteknik (Management)

Programmet syftar till att ge en möjlighet för Architectural Technologists som vill fortsätta sina studier, i syfte att främja deras karriärmöjligheter i denna egenskap.

Programmet fokuserar på administration och förvaltning av arkitektoniska praxis, projekt, bostäder, urban resurser och utveckling.

Behörighetskrav

En National Diploma: Arkitekturteknik, eller en nationell Högre examen: Arkitektur, eller motsvarande kompetens på en likvärdig standard som fastställts av institutionskommittén.

Vid bedömning av prefekten, kan sökande behöva registrera och passera överbryggande moduler för tillträde till baccalaureus Technologiae: Arkitekturteknik (Management).

Curriculum

MODUL

 • Arkitektonisk Hantering 4
 • Kontors Practice 4
 • höljet 4
 • Computer Applications 4
 • Urban Policy Studies 4

Programstruktur

 1. Typ av program: Ett års program.
 2. Programmet erbjuds både heltid och deltid.
 3. Minsta varaktighet: Ett år på heltid, två år på deltid.
 4. Antal moduler i programmet: Fem år-moduler.
Program undervisas på:
Engelska

Se 135 fler kurser från University of Johannesburg »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Feb 2020
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Feb 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Feb 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum