Read the Official Description

BTech i Human Resource Management

Den BTech grad är utformad för att utsätta studenter och strategiska frågor inom organisationen genom att fokusera på avancerad Strategic Management, Advanced Industrial Relations, avancerad hantering av utbildning, Advanced personalledning, Organizational Behavior och forskningsmetodik.

Behörighetskrav

En National Diploma i Human Resource Management eller motsvarande kompetens på NQF nivå 6, med Human Resource Management som huvudämne som bestäms av statuskommittén med ett genomsnitt på 65%.

BCom i Human Resource Management

Karriär

Human Resource utövare behandlar personalrelaterade frågor i organisationer

Behörighetskrav

  • Minimi APS: 26
  • Engelska: 4 (50% +)
  • Matematik: 4 (50% +)
  • Matematisk Literacy: Ej Godkända

Möte fakultetens minimikrav för ett visst program inte nödvändigtvis garanterar tillträde till detta program som specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.

BCom Hons i Human Resource Management

Programmens utformning och innehåll säkerställa en kombination av teoretiskt djup och avancerad praktisk tillämpning, liksom bryning specifik prestandaförbättringar färdigheter.

Den första studieåret är generisk medan eleverna i deras andra årskurs kan specialisera sig på en av följande ämnesområden: Human Resource Management, anställningsförhållanden eller Human Resource Development.

Behörighetskrav

En potentiell student bör ha en BCom kvalificerings på NQF nivå 6 eller NQF nivå 7 med industriell psykologi eller Human Resource Management stora moduler på NQF nivå 6 eller NQF nivå 7. En modul i analytiska tekniker eller statistiska metoder på NQF nivå 6 eller NQF Level 7 rekommenderas starkt. Tillgång till Internet och Datakunskap är obligatorisk. Ett genomsnitt på 65% kommer att tillåta en potentiell student att ansöka om Honours kurs.

Varaktigheten av programmet

Deltid: 2 år

Kontaktuppgifter

Namn: Ms N Moodley / Tel: 27 (0) 11 559 2159 / E-post: nmoodley@uj.ac.za

Program taught in:
Engelska

See 135 more programs offered by University of Johannesburg »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Feb. 2019
Duration
2 - 3 år
Deltid
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Feb. 2019
Slutdatum
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum