bsc kreativa computing

St Martin’s Institute of Information Technology

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

bsc kreativa computing

St Martin’s Institute of Information Technology

BSc Creative Computing

&nbsp

The University of London är verkligen en av de stora universiteten i världen. En federation av 18 världsklass Högskolor och 10 specialiserade institut, har sitt rykte för hög akademisk standard byggts på utestående undervisning och forskning i dess Högskolor sedan 1836. University of London examensbevis erkänns internationellt av regeringar, universitet, arbetsgivare och fackliga organisationer som är av högsta akademiska kvalitet.

Sedan 1858, har University of London grad varit tillgängliga för studenter över hela världen genom University of London internationella program, den längsta stående flexibla och program för distansutbildning i världen. Under årens lopp har många exceptionella människor som har studerat med University of London internationella program format vår värld.Tidigare studenter inkluderar sju nobelpristagare, ledare i samväldet, regeringsmedlemmar, kända författare, akademiker, domare och företagsledare. Idag, är University of London internationella program verkligt internationell karaktär med över 52.000 studenter i mer än 190 länder.

Academic riktning för alla kurser som erbjuds genom University of London internationella program tillhandahålls av Högskolor i universitetet. Akademiker vid dessa högskolor utveckla kursplanerna, förbereda studiematerial, och ansvarar för bedömningen av eleverna. Detta innebär att studenterna dra nytta av akademisk stringens och ledande forskning som bedrivs av högskolor. Det garanterar också att standarden på tilldelningen av internationella program eleverna bibehålls på samma nivå som nivån på tilldelningen sker till studenter vid en av de högskolor i universitetet.

När det gäller grundutbildningen i datoranvändning, är akademisk riktning från Goldsmiths. Grundades 1891 är Goldsmiths internationellt känd för undervisning och forskning i kreativa, kulturella och kognitiva discipliner. Dess distinkta inställning till lärande uppmuntrar studenter att utforska idéer, utmana gränser, undersöka nya sätt att tänka, och sträcka ut sina sinnen intellektuellt och kreativt. Institutionen för datavetenskap vid Goldsmiths ser tvärvetenskap att vara kärnan i sin identitet, rinnande grund-och forskarexamen program som inkluderar tillämpningen av datavetenskap till konst, media, musik, design, spel, psykologi och affärer.

Efter ett framgångsrikt slutförande av sina studier är studenter tilldelas en University of London examen eller diplom.Även de normer för dessa utmärkelser bibehålls på samma nivå som de normer av utmärkelser som gjorts till studenter vid Goldsmiths, utmärkelserna är distinkt från grader eller andra behörighetsbevis som utfärdats av Goldsmiths. Det certifikat som eleverna får efter examen kommer att framgå att studenten registrerades med University of London och tilldelas ett University of London examen eller diplom. Det kommer också att framgå att undersökningarna genomfördes av Goldsmiths.

Academic riktning för denna kurs ges av Goldsmith.

Graden kommer att förse dig med kunskap om den kompetens som krävs för att göra dig en kreativ computing professionell. Datavetenskap är en viktig aspekt i modern underhållning, kultur-, fritids-och konstscen, och denna grad kommer att förbereda på ett mer formellt sätt yrkesverksamma som vill delta i denna mycket spännande bransch.Medan du kommer att lära dig de grundläggande elementen datavetenskap, kommer du att behärska de metoder för datorns multi-media kapacitet.


Denna examen är för dig om du

Vill satsa på en karriär i datorer, media, konst och design industrin med hjälp av moderna IT-verktyg.

Vill få den forskning färdigheter för att gå vidare till högre studier i processen för nya medier utveckling.

Du vill lära dig att använda och utforma program, använder media ram och utvecklingsverktyg.


Dragen av graden

Denna examen är en unik examen som syftar till att överbrygga kunskapsluckan mellan kreativitet och kraften i tekniken i att utnyttja individernas kreativitet. Det ger dig möjlighet att bli en tekniskt kompetent kreativ konstnär, kunna använda tekniska verktyg för att kreativt skapa konst, ljud & bild arbete.

Graden kommer att värderas av arbetsgivare som letar efter personer som kan visa förmåga att använda datorer kreativt i de olika områdena konst och design, speciellt i filmen och kommersiella gör industrin, webbdesign, samt i utvecklingen av spel.

Huvudmannen för detta program är University of London Goldsmiths bly college.

Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Malta - Hamrun
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Malta - Hamrun
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan