Bs i redovisning

Allmänt

Programbeskrivning

Redovisningen stora ger en grundlig förståelse av moderna redovisningsprinciper och rutiner inom den bredare ramen för en kvalitets grundutbildning liberal arts utbildning. Som redovisnings stor på Geneseo, är du inte bara lärt redovisning; snarare, lär dig att tänka kritiskt om och gör redovisning genom många individuella och gruppbesluts projekt, case analys, skrivande och talande uppdrag och oberoende forskningsprojekt.


Vårt program är en yrkesexamen program som registreras av staten New York för att kvalificera akademiker att sitta för Uniform Certified offentlig redovisning (CPA) examen. Det ger de 150 timmar som krävs enligt revisorskåren för intresserade i offentlig redovisning, genom en ett års Masters Program. Examinerats från programmet får en BS i redovisning och MS i redovisning.

Totalt kredit timmar som krävs för att slutföra större: 70 - Minst 50% av alla erforderliga ACCT, ECON och MGMT kurser, varav minst nio timmar kredit 300-nivå MGMT klasser, måste tas på Geneseo.

  • Minst 12 timmars Redovisning, varav minst nio timmar kredit 300-nivå ACCT klasser, måste tas på Geneseo.
  • Inskrivning i 300-nivå School of Business kurser är begränsad till junior och senior majors och minderåriga i School of Business program.

Studenter måste klara den Skriftlig språkfärdighet examen, som administreras varje termin. Generellt eleverna kommer att ta denna examen efter avslutad INTD 205. Studenter med överföring kredit för INTD 205 fortfarande krävs för att framgångsrikt slutföra Proficiency Exam.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Founded in 1871, Geneseo is one of the premier public liberal arts colleges in the country.

Founded in 1871, Geneseo is one of the premier public liberal arts colleges in the country. Läs mindre