Bs i företagsekonomi

Allmänt

Programbeskrivning

Den Geneseo företagsekonomi program är utformat för dem som vill leda och fatta beslut, i stället för att följa och genomföra de beslut som andras.


Som företagsekonomi stort kommer du först utveckla dina kritiskt tänkande genom en bred liberal arts kärna och exponering för huvudmännen i redovisning, ekonomi, matematik, etik och juridik. Du då att aktivt delta i beslutsfattande områden som marknadsföring, personal, ekonomi och internationella affärer genom flera gruppredovisningar, oberoende forskningsprojekt och praktikplatser. Du kan också välja en av våra 4-1 program som låter dig spara ett år tjänar din MBA.

Totalt poäng krävs för att slutföra större: 58

  • Minst 50% av alla erforderliga ACCT, ECON och MGMT kurser, varav minst 15 timmar kredit 300-nivå MGMT klasser, måste tas på Geneseo.
  • Inskrivning i 300-nivå School of Business kurser är begränsad till junior och senior majors och minderåriga i School of Business program.
  • Studenter måste klara av skriftlig språkfärdighet examen, som administreras varje termin.
  • Generellt studenter kommer att ta examen efter avslutad INTD 205. Studenter med överföring kredit för INTD 205 fortfarande krävs för att framgångsrikt slutföra Proficiency Exam.
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Founded in 1871, Geneseo is one of the premier public liberal arts colleges in the country.

Founded in 1871, Geneseo is one of the premier public liberal arts colleges in the country. Läs mindre