biologi allmänt program (BS)

University of Michigan-Flint, School of Management

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

biologi allmänt program (BS)

University of Michigan-Flint, School of Management

Biologi allmänna programmet (BS)

&nbsp

Biologi är läran om organisation och verksamhet för människoliv till cellulär, organismbiologi, och nivåer befolkningen. En förståelse av biologin leder till en appreciering av komplexiteten i världen av liv och den roll som människan har i den. Avdelningen ger kurser i biologi som tillgodoser behoven hos den allmänna eleven såväl som de specialiserat sig på området. Studenter som koncentrerar i biologi kan utforma sina program för att stå i fokus för en bred och liberal utbildning, för att förbereda för forskarutbildning i en sub-disciplin, för att bli certifierad som en sekundär biologilärare, eller för att erhålla pre-professionell utbildning i medicin, tandvård och andra hälsorelaterade områden.

&nbsp

The Bachelor of Science Program är det program som valts av de flesta biologi som huvudämne.Detta program är utformat för att förbereda studenterna för ett antal potentiella karriärer för nybörjar anställning eller forskarutbildning och yrkesutbildning i några sub-disciplinen biologi. De fem centrala biologi kurser i kandidatexamen programmet ger en stor bredd av förberedelse för mer avancerade kurser som väljs av studenterna att möta deras individuella behov och intressen.

&nbsp

The Bachelor of Science program i allmänhet biologi väljs av de flesta biologi som huvudämne. Detta program är utformat för att ge en stor bredd av förberedelser i biologi tillsammans med den högsta graden av studentens val i att välja sina övre kurser.Liksom alla Bachelor of Science program i biologi kräver detta program minst pre-calculus matematik (MTH 120), en för fysik (PHY 143 & 145), The Freshman CHM 160-serien, sex till åtta ytterligare krediter (beroende på programmet) högre nivå kemi, samt en grundläggande uppsättning av fem, core-biologi kurser: organismbiologi (BIO 111), Principles of Biology (BIO 113), Cell Biology (BIO 326), Ekologi (BIO 327), och genetik (BIO 328). Sedan, med hjälp av en rådgivare, kan eleven välja från ett brett spektrum av biologi utbildningar uppfyller sina egna individuella intressen och karriärmål. 

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Flint, Michigan
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Flint, Michigan
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan