Read the Official Description

Vad kommer jag lära mig?

Våra ackrediterade Engineering grader utvecklar en djupgående förståelse för principerna för teknik, med undervisning från ett brett utbud av fordons-, civil-, elektronik-, system- och maskinteknik experter och möjligheter att specialisera sig på områden som intresserar dig under ditt andra år.

Dessa kurser är ledda gemensamt av akademiker i School of Engineering och WMG (Warwick Manufacturing Group). Tvärvetenskapliga projekt gör att du kan ta itu med utmaningar som kan sträcka sig från att bygga en robot för att rädda offer i en kollapsad byggnad, att designa och bygga en nanostatellit. Du kommer att utveckla eftertraktade färdigheter, inklusive ett tvärvetenskapligt förhållningssätt till problemlösning, förmågan att hantera projekt och kommunicera idéer och förmåga att leda, forskning, design, innovera och utveckla produkter och system.

Under de första två åren ska du studera material från olika områden inom teknik, matematik, termodynamik, mekanik, strukturer, elektronik och företagsledning, med möjlighet att uppleva laboratorie- och designarbete i alla våra discipliner. Du kan också välja alternativ * inom eller utanför Engineering, såsom fordonsteknik, biomedicinsk teknik och främmande språk. För att ge dig tvärvetenskaplig kunskap, kommer du i ditt tredje (och fjärde) år att studera en rad djupmoduler och genomföra individuellt och gruppprojektarbete. Projekt har inkluderat att producera en design och prototyp av ett kirurgiskt verktyg för mellanöratoperationer och skapa ett kunskapsinspelningssystem för IMechE Formula Student Racing-projektet.

Hur kommer jag lära mig?

Du kommer att delta i föreläsningar, seminarier, tutorials och praktiska laborationer. För att hjälpa dig att göra övergången från skolan till universitetet, kommer du i ditt första år att träffa din personliga handledare varje vecka i en grupp som vanligen består av fem eller sex studenter för att ta itu med akademiska problem som uppstår vid föreläsningar. Din handledare är där för att stödja dig genom hela ditt universitetsliv och hjälper dig speciellt att reflektera över din fortsatta utveckling. Ingenjörer är alltid inblandade i tvärvetenskapligt grupparbete och detta ingår i våra kurser från år ett.

Hur ska jag utvärderas?

Bedömning sker genom prov och kurs. Kursbedömning kan omfatta laborationsrapporter, projekt, uppsatser och muntliga presentationer.

Vilka möjligheter finns det för arbetslivserfarenhet och studerar utomlands?

Du kan få industriell erfarenhet under din kurs via besök och projektarbete. Skolan uppmuntrar studenterna att göra någon form av industriell erfarenhet. Många elever bedriver praktik och annan arbetserfarenhet över sommaren. Vissa studenter kan ta en årlig placering i branschen eller i en forskningsmiljö.

Behörighet

En nivå AAA, för att inkludera A-nivå matematik och fysik. Du måste också uppnå ett examensbevis i vetenskapen om din vetenskap En nivå innehåller en separat praktisk bedömning.

En nivå i tillämpade ämnen och blandade portföljer: Kandidaterna behandlas individuellt. Graderingar kommer att likna dem för kandidater som tar akademiska A- och AS-kvalifikationer.

Sökande med en stark profil men utan antingen en nivå fysik eller en nivå matematik kan övervägas.

Internationell Baccalaureat IB: 38 poäng till 6,6 i matematik och fysik. Minst ett av dessa ämnen ska vara på högre nivå.

BTEC: Sökande som erbjuder BTECs rekommenderas att kontakta grundutbildningsgruppen.

Dessa utesluter normalt Allmänna Studier och Kritisk Tänkande.

Kontextdata och differentierade erbjudanden: Warwick kan göra olika erbjudanden till studenter under flera omständigheter. Dessa inkluderar studenter som deltar i programmet Realiseringsmöjligheter, eller som uppfyller två av de kontextuella datakriterierna. Differentiella erbjudanden kommer att vara en eller två kvaliteter under Warwicks standard erbjudande (till ett minimum av BBB).

Tillgångskurser: Tillträde till HE-examen (QAA-erkänd) och i lämpliga ämnen, om de erbjuds med en nivåmatematik på betyget A för Mngng eller B-grad för BIng / BSc. Skillnader krävs i Access och BTEC kvalifikationer.

Warwick International Foundation Program (IFP): Alla studenter som framgångsrikt fullbordar Warwick IFP och ansöker om Warwick via UCAS kommer att få ett garanterat villkorligt erbjudande för ett relaterat grundutbildningsprogram (endast valda kurser). För fullständiga detaljer om standarderbjudanden och villkor, besök IFP-sidan.

Vi välkomnar ansökningar från studenter med andra internationellt erkända kvalifikationer.

Ytterligare information

Med ett mellanrum år

Ansökningar om uppskjuten post välkomnas.

Intervjuer

Vi intervjuar inte vanligtvis sökande. Erbjudanden baseras på din UCAS-blankett som innehåller förutsägda och faktiska betyg, ditt personliga uttalande och skolreferens. Vi överväger innovativa sätt att bredda hur vi bedömer kandidater, så du rekommenderas att kolla vår hemsida innan du ansöker om vi har infört några ändringar.

Open Days

UK-baserade erbjudande innehavare är inbjudna till våra avdelningar öppna dagar. Om du inte kan delta, kommer informationen från dessa evenemang också att finnas online. Ta reda på mer om våra viktigaste Open Days och andra möjligheter att besöka oss.

Vilka moduler kan jag studera?

Inledningsvis följer alla elever samma program som täcker ämnen som vi anser är viktiga för alla ingenjörer att förstå. På andra terminen i år två kan du fortsätta på en generell teknikväg eller byta till en av de andra kurser (t.ex. Automotive, Biomedical Systems, Civil, Electronic, Electrical and Electronic, Engineering Business Management, Mekanisk, Manufacturing and Mekanisk eller System).

Det finns nio kärnmoduler under det första året som för närvarande är:

 • Dynamik och termodynamik
 • Elektriska och elektroniska kretsar
 • Engineering Design
 • Teknisk matematik
 • Introduktion till Engineering Business Management
 • Introduktion till teknik: Professionalism och Practice
 • Material för teknik
 • Statik och strukturer
 • Systemmodellering, simulering och databehandling

Du är också fri att ta en modern utländsk språkmodul som tillval.

Under det andra året finns en fyra kärnmoduler som alla studenter tar:

 • Dynamik och Vätskemekanik
 • Elektromekanisk systemdesign
 • Ingenjörsmatematik och teknisk databehandling
 • Teknisk Operations Management

Du tar sedan andra års kärn- och valfria moduler för en av dessa tekniska strömmar:

 • bil-
 • Biomedicinska system
 • civil
 • Elektriska och elektroniska
 • Elektronisk
 • Engineering Business Management
 • Tillverkning och mekanisk
 • mekanisk
 • system

Under det tredje året kommer du att slutföra ett individuellt projekt eller ett designprojekt med bygghantering och välja en rad valfria moduler inom de ovan nämnda strömmarna (förutom Engineering Business Management).

Ingenjörsvetenskap är ett aktivt utvecklingsämne och så listade moduler representerar de som är tillgängliga för nuvarande studenter. Eftersom ämnet Engineering och vår skola kontinuerligt utvecklas kan utbudet av moduler som är tillgängliga och innehållet i enskilda moduler förändras under de kommande åren. Sökande kommer att informeras så snart ändringarna godkänns. Nuvarande studenter kommer att konsulteras innan ändringarna har godkänts.

* Modulerna som nämns ovan kan komma att ändras.

Vilka karriärer kan en Warwick-examen i teknik leda till?

Våra kandidater har gått på jobbet för organisationer som Jaguar Land Rover, Barclays Bank, NHS Institute for Innovation, Aston Martin, Deutsche Bank.

Exempel på våra kandidaters arbetsroller är Business Systems Analyst, Civilingenjör Civilingenjör, Aerodynamikist, Strukturell Ingenjör, Teknikhandlare.

Program taught in:
Engelska

See 10 more programs offered by The University of Warwick, School of Engineering »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
3 - 4 år
Heltid
Pris
- per år, för internationella studenter
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Engineering at the University of Warwick