Read the Official Description

Vad kommer jag lära mig?

Civilingenjörer planerar, konstruerar, bygger och underhåller infrastrukturen eller "byggd" miljön, inklusive byggnader, flygplatser, järnvägar, vägar, tunnlar, broar och dammar.

Dra nytta av undervisning grundad på avancerad forskning, och lär dig omfattande teori och praktiska färdigheter. Regelbundna individuella och gruppprojekt hanterar industriella utmaningar som konstruktion, byggnad och provning av takkonstruktioner, utveckling av ett robotkonstruktionsschema eller att hjälpa Severn Trent att förbättra reservoardesignen. Du kommer också att njuta av fältarbete som tidigare har inkluderat geoteknik i Wales eller Isle of Wight.

Besök på byggarbetsplatser och föreläsningar från experter i branschen ger insikter om de senaste byggtekniska metoderna. Du kommer att ta en tvärvetenskaplig strategi för att lösa tekniska problem och stärka din projektledning, kommunikation och ledarskapsförmåga. Allt detta kommer att ge dig självförtroendet att implementera ny teknik och optimera befintliga och utrusta dig för arbete inom många industrisektorer.

Under ditt första år, och in i ditt andra år, kommer du att bygga en solid grund för förståelse i kärnområden innan du utforskar mer specialistområden senare i kursen. Du kommer att genomföra civila designprojekt i varje år och i ditt andra år är frivilliga moduler tillgängliga som teknik i internationell utveckling och ett modernt främmande språk. Under ditt tredje år studerar du en rad djupgående ämnen som strukturanalys, vattenteknik och geoteknik. Du kommer också att genomföra individuellt och / eller gruppprojektarbete.

Hur kommer jag lära mig?

Du kommer att delta i föreläsningar, seminarier, tutorials och praktiska laborationer. För att hjälpa dig att göra övergången från skolan till universitetet, kommer du i ditt första år att träffa din personliga handledare varje vecka i en grupp som vanligen består av fem eller sex studenter för att ta itu med akademiska problem som uppstår vid föreläsningar. Din handledare är där för att stödja dig genom hela ditt universitetsliv och hjälper dig speciellt att reflektera över din fortsatta utveckling. Ingenjörer är alltid inblandade i tvärvetenskapligt grupparbete och detta ingår i våra kurser från år ett.

Hur ska jag utvärderas?

Bedömning sker genom prov och kurs. Kursbedömning kan omfatta laborationsrapporter, projekt, uppsatser och muntliga presentationer.

Vilka möjligheter finns det för arbetslivserfarenhet och studerar utomlands?

Du kan få industriell erfarenhet under din kurs via besök och projektarbete. Skolan uppmuntrar studenterna att göra någon form av industriell erfarenhet. Många elever bedriver praktik och annan arbetserfarenhet över sommaren. Vissa studenter kan ta en årlig placering i branschen eller i en forskningsmiljö.

Behörighet

En nivå AAA, för att inkludera A-nivå matematik och fysik. Du måste också uppnå ett examensbevis i vetenskapen om din vetenskap En nivå innehåller en separat praktisk bedömning.

En nivå i tillämpade ämnen och blandade portföljer: Kandidaterna behandlas individuellt. Graderingar kommer att likna dem för kandidater som tar akademiska A- och AS-kvalifikationer.

Sökande med en stark profil men utan antingen en nivå fysik eller en nivå matematik kan övervägas.

Internationell Baccalaureat IB: 38 poäng till 6,6 i matematik och fysik. Minst ett av dessa ämnen ska vara på högre nivå.

BTEC: Sökande som erbjuder BTECs rekommenderas att kontakta grundutbildningsgruppen.

Dessa utesluter normalt Allmänna Studier och Kritisk Tänkande.

Kontextdata och differentierade erbjudanden: Warwick kan göra olika erbjudanden till studenter under flera omständigheter. Dessa inkluderar studenter som deltar i programmet Realiseringsmöjligheter, eller som uppfyller två av de kontextuella datakriterierna. Differentiella erbjudanden kommer att vara en eller två kvaliteter under Warwicks standard erbjudande (till ett minimum av BBB).

Tillgångskurser: Tillträde till HE-examen (QAA-erkänd) och i lämpliga ämnen, om de erbjuds med en nivåmatematik på betyget A för Mngng eller B-grad för BIng / BSc. Skillnader krävs i Access och BTEC kvalifikationer.

Warwick International Foundation Program (IFP): Alla studenter som framgångsrikt fullbordar Warwick IFP och ansöker om Warwick via UCAS kommer att få ett garanterat villkorligt erbjudande för ett relaterat grundutbildningsprogram (endast valda kurser). För fullständiga detaljer om standarderbjudanden och villkor, besök IFP-sidan.

Vi välkomnar ansökningar från studenter med andra internationellt erkända kvalifikationer.

Ytterligare information

Med ett mellanrum år

Ansökningar om uppskjuten post välkomnas.

Intervjuer

Vi intervjuar inte vanligtvis sökande. Erbjudanden baseras på din UCAS-blankett som innehåller förutsägda och faktiska betyg, ditt personliga uttalande och skolreferens. Vi överväger innovativa sätt att bredda hur vi bedömer kandidater, så du rekommenderas att kolla vår hemsida innan du ansöker om vi har infört några ändringar.

Open Days

UK-baserade erbjudande innehavare är inbjudna till våra avdelningar öppna dagar. Om du inte kan delta, kommer informationen från dessa evenemang också att finnas online. Ta reda på mer om våra viktigaste Open Days och andra möjligheter att besöka oss.

Vilka moduler kan jag studera?

Inledningsvis följer alla elever samma program som täcker ämnen som vi anser är viktiga för alla ingenjörer att förstå. På andra årstiden av år två kan du specialisera dig på Civil eller byta till någon av de andra tekniska kurser (t.ex. Automotive, Biomedical Systems, Elektronisk, Elektrisk och Elektronisk, Engineering Business Management, Mekanisk, Manufacturing and Mechanical, eller, system).

Det finns nio kärnmoduler under det första året som för närvarande är:

 • Dynamik och termodynamik
 • Elektriska och elektroniska kretsar
 • Engineering Design
 • Teknisk matematik
 • Introduktion till Engineering Business Management
 • Introduktion till teknik: Professionalism och Practice
 • Material för teknik
 • Statik och strukturer
 • Systemmodellering, simulering och databehandling

Du är också fri att ta en modern utländsk språkmodul som tillval.

Under det andra året finns det sju kärnmoduler som för närvarande är:

 • Civilingenjörsdesign 1
 • Byggnadsmaterial och strukturell analys
 • Dynamik och Vätskemekanik
 • Elektromekanisk systemdesign
 • Ingenjörsmatematik och teknisk databehandling
 • Teknisk Operations Management
 • Forensic Engineering

Tillvalsmoduler inkluderar för närvarande:

 • Datorarkitektur och system
 • Introduktion till gymnasieskolan (fysik)
 • Ett modernt främmande språk
 • Multimediateknik och signalförökning
 • Starta ett företag
 • System Engineering Principles
 • Teknik i internationell utveckling

Under det sista året genomför eleverna ett gruppdesignprojekt med integrerad bygghantering i praktiken. Det slutliga året för civilingenjörsbanan erbjuder kärnmoduler som täcker ett brett spektrum av ämnen. För närvarande ingår följande moduler:

 • Civilingenjörsdesign 2
 • betongbyggnad
 • Designprojekt med bygghantering (endast BEng)
 • geoteknik
 • Individuellt projekt (endast MEng)
 • Stålkonstruktioner
 • Vattenteknik för civilingenjörer

Ingenjörsvetenskap är ett aktivt utvecklingsämne och så listade moduler representerar de som är tillgängliga för nuvarande studenter. Eftersom ämnet Engineering och vår skola kontinuerligt utvecklas kan utbudet av moduler som är tillgängliga och innehållet i enskilda moduler förändras under de kommande åren. Sökande kommer att informeras så snart ändringarna godkänns. Nuvarande studenter kommer att konsulteras innan ändringarna har godkänts.

* Modulerna som nämns ovan kan komma att ändras.

Vilka karriärer kan en Warwick-examen i teknik leda till?

Våra kandidater har gått på jobbet för organisationer som Jaguar Land Rover, Barclays Bank, NHS Institute for Innovation, Aston Martin, Deutsche Bank.

Exempel på våra kandidaters arbetsroller är Business Systems Analyst, Civilingenjör Civilingenjör, Aerodynamikist, Strukturell Ingenjör, Teknikhandlare.

Program taught in:
Engelska
Denna kurs är
Startdatum
Sept. 2019
Duration
3 - 4 år
Full-time
Pris
- per år, för internationella studenter
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum