Programmet undervisas i UAE

Den beng (hons) anläggningsarbeten Kommer att ge dig tekniska, yrkesmässiga och personliga färdigheter för en karriär inom byggnadsindustrin eller kommer att stödja din professionella utveckling om du redan arbetar inom området.

Anläggningsarbeten förändrar liv - från transport förnödenheter såsom vägar, järnvägar och flygplatser, genom glittrande stål och glas skyskrapor och hotell, till livräddande vattenledningssystem som dammar, översvämningsskydd och även avlopp. Om du vill bygga för framtiden då University of Bolton erbjuder den bästa förberedelsen för en karriär inom denna viktiga, innovativa och prestigefyllda industrin.

Genom att studera på kursen kommer du att utveckla nödvändiga teoretisk förståelse och praktisk kunskap för rollen och du kommer att förbättra din förmåga att tillämpa principerna för analys och utvärdering för anläggnings och byggrelaterade problem.

Du kommer att ha tillgång till välutrustade material, hydraulik, geotekniska och strukturer laboratorier, ett omfattande utbud av den senaste prospektering utrustning och universitetets unika designen studio anläggningar med den senaste CAD-program och hårdvara.

Vår engagerade personal team kommer att ge dig en hög nivå av stöd under din studietid. Alla lärarna är bygg yrkesmän med lång erfarenhet och kunskap om branschen och de är alla aktiva i branschens yrkesorganisationer.

Du kommer att lära sig genom en blandning av inlärningsmetoder, inklusive fält, laborationer och projektarbete, föreläsningar, seminarier och handledning. Examinations inkluderar kurser, projektarbeten, redovisningar och undersökningar.

En stor del av dina studier kommer att spegla förhållanden i branschen. Detta inkluderar en tvärvetenskaplig grupp projekt i din sista året som simulerar processen för ett byggprojekt från början till slut och där du kommer att utföra rollen som en civilingenjör som arbetar inom ett team av andra bygg specialister.

Eftersom avdelningen har nära kontakter med branschen kan du få möjlighet att delta i besök på platsen. Yrkesverksamma från byggbranschen, bland annat före detta studenter, ger regelbundet föredrag och föreläsningar på kursen.

Vad du kommer att lära dig

Du kommer att få en grundlig förståelse av de praktiska färdigheter för civilingenjörer, inklusive byggteknik, egenskaperna hos byggmaterial, strukturella, geoteknik, hydraulik, mätning, motorväg och transportsystem.

Du kommer att bygga dina kunskaper om de teoretiska principer som ligger till grund för roll, bland annat tillämpad matematik och forskningsmetoder och lära sig de relevanta tillhörande kompetens inom kommunikation, IT och management.

Vad kommer du att studera

Nivå 1 (HE4)

Kommunikationsteknik; Konstruktion och Materials Technology 1; Mark och vatten studier 1; Site Surveying och övnings; Matematik och strukturanalys; Matematik och Strukturdesign.

Nivå 2 (HE5)

Construction Management; Mark och vatten studier 2; Highway Design och kontroll; Research Methods och yrkesutövning; Teknisk matematik och strukturer; Konstruktion och Materials Technology 2.

Nivå 3 (HE6)

Advanced Structural Analysis and Design; Dissertation; Geoteknik och Jordförbättring; Tvärvetenskapligt projekt.

Dessutom kommer du att studera en tillvalsmodul vald från Advanced Surveying procedurer; Betong Teknik och praktik; Construction Management; Projekt och miljöförvaltning; Strukturplanering; Transportstudier; och vattenteknik och miljö ( beroende på tillgänglighet).

Ingångskrav

260 UCAS poäng från åtminstone två A2-nivåer (eller motsvarande) inklusive matematik (eller motsvarande), eller framgångsrikt slutförande av Engineering Foundation Year. Allmänna studier räknas inte mot UCAS poäng kravet.

Du bör också ha fem GCSE på klass C eller högre (eller motsvarande) inklusive engelska, matematik och naturvetenskap.

Andra än A-nivå kvalifikationer är acceptabla. Till exempel kommer BTEC nationella kvalifikationer för civilingenjörer, byggnads- eller anläggningsvägas där enheter i ytterligare matematik och en analytisk ämne såsom strukturmekanik eller miljövetenskap fattas. För fullständiga detaljer, se Ingångsprofilen för denna kurs på UCAS: s webbplats.

Om engelska inte är ditt första språk kommer du också normalt behöver IELTS 6,0 (eller motsvarande).

Program undervisas på:
Engelska

Se 9 fler kurser från University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
3 år
Heltid
Pris
9,000 GBP
heltid, 6,000.00 GBP deltid - UK / EU; 11,250.00 GBP heltid - International
Deadline