Läs den officiella beskrivningen

Specialisering inom Hospitality och Tourism Management

En KRAFTFULL UTBILDNING Ett program för dig att tjäna referenserna du behöver för att börja eller förskott i din karriär i världens snabbast växande industri.

Området Vancouver är en av Kanadas mest populära resmålen och som ett resultat en plats rik med karriärmöjligheter för personer som söker anställning i gästfrihet och turistnäringen. The Bachelor of Arts i Individualiserad Studies (Bais) Programmet ger ett utmärkt tillfälle för både individer som vill förbereda sig för en karriär inom besöks och turistnäringen lokalt eller internationellt, och för dem som arbetar inom branschen som vill få en grundexamen för avancemang i sitt yrke. På FDU Vancouver, kan du tjäna pedagogiska meriter som behövs för en givande karriär inom besöksnäringen genom denna specialiserade program som erbjuds av universitetets International School of Hospitality och Tourism Management.

Studenter kraven för Bachelor of Arts i Individualiserad Studies grad kommer att krävas för att visa kunskaper i ett antal ämnesområden och därmed förknippade färdigheter. De inkluderar följande:

  • Användningen av grundläggande intellektuella och kritiska tänkande, att specifikt kommunicera effektivt, både muntligt och skriftligt; att använda matematiska resonemang; och att förstå naturen, tekniker och begränsningar av humaniora, naturliga eller naturvetenskap och samhälls- och beteendevetenskap.
  • Förmågan att lära sig och tillämpa lära sig examen karriär och livserfarenhet som kräver förmågan att definiera problem; att använda informationsresurser såsom bibliotek, online forskning verktyg och datorer; och att analysera, syntetisera och integrera kunskap, perspektiv och tekniker.
  • Förmågan att kundfokuserad, analytisk och oberoende.
  • En förståelse av det historiska och globalt sammanhang av händelser och resultat över tiden som behandlas i ämnen som historia, konst och humaniora.
  • Behärskning av en avsevärd mängd kunskap inom ett ämnesområde eller en grupp av relaterade ämnen.

Fairleigh Dickinson University BA i Individualiserad Studies (Bais) Programmet erbjuder en mängd olika sätt att uppfylla kraven universitet för en grundexamen förankrad i de fria konsterna. Förutom att fylla i en traditionell fyraårigt program, är det Bais Tourism Hospitality Management-programmet också perfekt för studenten som ger en mängd olika traditionella naturligtvis utfört arbete under en period av år vid ett antal institutioner och en historia av arbete och livserfarenheter som kan likställas med kredit bärande kurser.

Fairleigh Dickinson University BA i Individualiserad Studier examen krävs en avslutad 120 hp. Genom Pathway program med partnerskolor och överförings kredit alternativ, gör att våra program du att tjäna din kandidatexamen snabbare än du någonsin trodde var möjligt genom att erbjuda:

  • Små klasser undervisas av akademiska och branschfolk
  • Studiebesök och internationella studier utomlands upplever för studenter som är intresserade
  • Generösa överföringskreditpolicy för tidigare intjänade college krediter akademiker
  • Yrkespraktik möjligheter
  • Pathway möjligheter till FDU Vancouver Masters i Hospitality Management Degree
Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
120 Öppettider
Heltid
Pris
758 CAD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum