BAi Business - Foodservice Hantering
Kendall College
Nyckelinformation
Välj plats
Campus läge
Chicago, Amerikas förenta stater
språk
Begär info
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Heltid
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Sep 2023
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
BA i Business - Foodservice Hantering
 
Den Foodservice Hantering Koncentration ger ekonomistudenter med en solid grund inom alla områden av storkök och livsmedelsproduktion, industrier inklusive verksamhet, inköp, produktion, distribution och service samt konsumenternas beteende.
 
Koncentrationen är inriktad på att förbereda studenter att arbeta för nätbaserade, storskaliga operationer såsom kedja och restauranger franchise-och cateringföretag samt stora detaljhandel och livsmedel enheter leverans paketet, förbereda och / eller leverans mat till anläggningar som skolor , sjukvårdsinrättningar och andra kommersiella företag.
 
Liksom andra Kendall-program, eleverna lära från en uppslukande undervisning process som omfattar branschens praktik samt en integrerad Senior Projektledare.
Foodservice förvaltning kurs Provtagning:
Introduktion till Foodservice Management - utforskar den stora världen av foodservice industrin, inklusive kontrakt utfodring, hotellverksamhet, fristående restauranger, äldreboende, utbildning foodservice, personlig kock, catering, forskning och utveckling.
 
Antal Foodservice / Produktion - fokuserar på strategier för att tjäna ett stort antal människor, inklusive mängden mat inköp, produktion och service samt livsmedelssäkerhet, inköp, drift, livsmedelssystem leverans och kommissarie system.
 
Logistiken Foodservice Management - ger en översikt över de system och processer som deltar i inköp och distribution av livsmedel över stora geografiska områden.Eleverna lär sig begreppen supply chain management, distribution, produktion och flytta mat i stora mängder, lagerhållning och leverans till avlägsna svåra att nå platser.
 
Konsumentbeteende - undersöker hur konsumenterna gör inköpsbeslut baserade på rationella och irrationella kriterier. Eleverna upptäcker grunderna för modern reklam, kampanjer och strategier merchandising.
 
Sanitation - lär eleverna hur man kan säkerställa en sund och säker foodservice drift inklusive HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), personlig hygien, mat inköp / mottagning / förvaring, matlagning och servering, kontaminering av livsmedel, mat burna sjukdomar och växtskydd.
 
Ingredienser - introducerar studenterna till gemensam terminologi inom livsmedelsindustrin, vilket gör att förstå grunderna i mat och dryck identifikation med betoning på allmänt bruk, liksom kännedom serviceware och allmän köksutrustning.
 
Mat och dryck Management - utmanar studenter att göra effektiva affärsbeslut genom att studera olika operativsystem scenarier. Eleverna lär sig menyn planering och kostnader koncept kontroll, utveckla budgetar, analysera bokslut, rekommendera operativa justeringar hantera personalfrågor och göra politiska beslut som påverkar ledning, personal och ägare.
 
Human Nutrition - undersöker vilken roll näring i livsmedel och hälsa och effekterna näring har på foodservice industrin. Eleverna lär grundläggande näring begrepp och diskutera aktuella rön och kontroverser.De utforskar livsmedel, etiketter, recept och menyer för näringsmässiga fördelar, och dieter planera och marknadsföringsstrategier för specialiserade populationer.